Hotel for trees

Hotel for Trees en Van der Valk hotel Breukelen werken samen! Vanaf 13 juni neemt Van der Valk hotel Breukelen deel aan het mooie project van Hotel for Trees. 

Hotels for Trees levert een hele mooie concrete bijdrage aan een groenere (hotel)wereld. Een hotelwereld waarin er één nieuwe boom geplant wordt voor iedere dag dat een gast ervoor kiest de kamerschoonmaak over te slaan.

Deze groene keuze is de volgende dag al op de website van Hotels for Trees terug te vinden en levert een directe bijdrage aan de bebossingsprojecten van partner Trees for All in binnen- en buitenland.

Hoe werkt het?

Stap 1:
Gasten boeken een meerdaags verbijf  (minimaal 2 nachten of meer) bij Van der Valk Hotel Breukelen 

Stap 2: 
Tijdens het verblijf hangen gasten een of meerdere dagen de unieke Hotels for Trees deurhanger aan de deurklink van de kamer.

Stap 3: 
Op deze dagen slaan wij de kamerschoonmaak over en rapporteren het totaal aantal niet schoongemaakte kamers diezelfde avond nog in het portal van Hotel for Trees. 

Stap 4: 
Zodra de getallen zijn ingevoerd kan de door de gasten mogelijk gemaakte boom samen met alle andere bomen in de rapportage op de website van Hotel for Trees terug te vinden. 

Meer informatie en rapportages?

Die is te vinden op: hotelfortrees.com