Eten & Drinken

ONTBIJT BIJ VAN DER VALK

Word rustig wakker met een kopje koffie en een heerlijk van der Valk ontbijt in ons ontbijtrestaurant! 

Geopend; 

Maandag t/m Vrijdag:  06.30 - 10.30 uur 
Zaterdag t/m Zondag:  07.00 - 12.00 uur 

Reserveren 

Via onderstaande link kunt u direct een tafel reserveren voor het ontbijt. 
 
Reserveer hier uw tafel voor het ontbijt 

Reserveer uw tafel voor het ontbijt  

Vanwege de verwachte drukte en de huidige maatregelen m.b.t. COVID-19 verzoeken wij u een tafel te reserveren voor het ontbijt.  

U kunt zelf via de onderstaande link een tafel reserveren op een beschikbaar tijdsstip naar keuze. Tijdens een tijdsslot van een uur kunt u dan aan tafel het ontbijt nuttigen. 

Wij verzoeken u exact op het tijdsstip te arriveren dat u hebt geboekt. Zo kunnen wij de drukte zoveel mogelijk spreiden en u de service bieden die u van ons gewend bent.  

Indien u eerder of later arriveert kunnen wij niet garanderen dat u (direct) aan tafel kunt. Wij verzoeken u dan op het geboekte tijdsstip terug te komen of kijken met u naar een mogelijkheid op een later tijdsstip.  

Wij vragen om uw begrip in deze uitzonderlijk situatie. 

Uitgeserveerd ontbijt 

Wij serveren het ontbijt in meerdere sfeervolle restaurants, om onze gasten zoveel mogelijk te spreiden en aan de huidige maatregelen te kunnen voldoen. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd.  

Met standaard op tafel:  

koffie, thee, jus, croissantjes, harde broodjes, zoete broodjes, zoet beleg en margarine, kaas, ham, kiprollade, yoghurt, gesneden fruit en ontbijtkoek. 

Los te bestellen:  

Pancakes, roerei (met/zonder spek), wentelteefjes, gerookte zalm en brie

Roomservice ontbijt 

Naast de optie voor het ontbijten is ons restaurant kunt u het ontbijt ook op uw kamer nuttigen. Dit is mogelijk tegen een kleine meerprijs van €5.00 Uw bestelling wordt naar de kamer gebracht inclusief borden en bestek. 

Via onderstaande link kunt u direct zelf het ontbijt voor op de kamer bestellen.  

Bestel hier uw ontbijt op de kamer