Faciliteiten

HOTEL MET BEAUTY SALON

Wilt u helemaal tot rust komen en genieten van uw verblijf bij Van der Valk Hotel Breukelen? Bij ons hotel met beautysalon ‘Beleef’ weten ze precies wat u nodig heeft voor de ultieme ontspanning en verzorging. 

Bij hotel Breukelen draait het om het genieten en de rust die u wilt ervaren. Heeft u zin in een heerlijke lichaamsmassage voor ontspanning, gezichtsbehandeling voor het reinigen van de huid, manicure of pedicure om je nagels te laten stralen, wenkbrauw- en wimperbehandeling voor een mooie uitstraling of wilt u zich toch laten harsen?

Ons hotel met beautysalon is voor iedereen beschikbaar, zo ook voor gasten die niet in ons hotel verblijven. Het reserveren van een behandeling is gewenst. 

Maak een afspraak!

Cenzaa verzorgingsproducten

In de salon werken wij met de verzorgingsproducten van Cenzaa. Met de producten van Cenzaa proberen wij uw huid zo goed mogelijk te verbeteren. Cenzaa behoort op het gebied van professionele huidverbeteringen tot één van de meest succesvolle cosmeticamerken. Het complete Cenzaa concept wat wij in onze salon ‘Beleef’ gebruiken bestaat uit huidverbeterende, cosmetische producten en voedingssupplementen. Laat uw huid weer stralen!

Behandelingen en prijzen

Bent u benieuwd geworden naar beautysalon 'Beleef!'? Neem een kijkje op onze behandellijst en prijslijst en maak uw keuze!

Overzicht met behandelingen

Contact & reserveren

Wilt u een ontspanningsmomentje boeken of onze openingstijden weten tijdens uw verblijf? Neem dan contact op met de receptie of direct via wellness@hotelbreukelen.nl of telefoonnummer 0346 21 74 00.

Of vul onderstaand formulier in om direct een behandeling te boeken. 
We nemen dan zo snel mogelijk contact op om uw aanvraag te bevestigen. 

Verplicht veld

Openingstijden

 

Maandag

gesloten

Dinsdag

12:00 -20:00 uur

Woensdag

12:00 -20:00 uur

Donderdag

gesloten 

Vrijdag

12:00 -20:00 uur

Zaterdag

09:00 - 17:00 uur

Zondag

gesloten

-Openingsdagen en -tijden onder voorbehoud.