Op zoek naar een hotel bij Amsterdam ArenA?

Heeft u binnenkort een bezoek aan de Amsterdam ArenA gepland? Wellicht gaat u naar een concert, congres, festival of dé voetbalwedstrijd van het jaar – het vindt hier allemaal plaats. Heeft u geen zin om na afloop nog naar huis te rijden en bent u op zoek naar een Van der Valk Hotel bij Amsterdam ArenA? Bij Hotel Breukelen parkeert u uw auto gratis en arriveert u binnen 13 minuten op station Amsterdam Bijlmer ArenA, waarvandaan Amsterdam ArenA op loopafstand ligt. Ideaal voor als u een borrel wilt drinken of juist een dagje vast wilt plakken aan uw avondje weg.

Boek een overnachting

Johan Cruijff ArenA

De Amsterdam ArenA, vanaf 25 oktober 2017 de Johan Cruijff ArenA genoemd, is een van de bekendste eventlocaties van Nederland. Zeker onder voetballiefhebbers is de Amsterdam ArenA zeer bekend, aangezien dit het thuisstadion van de voetbalclub Ajax is en dé plek waar Nederlands elftal interlands speelt. Daarnaast vinden zich het hele jaar door diverse evenementen plaats, van rockconcerten tot aan dancefestivals met duizenden bezoekers. Bent u benieuwd welke evenementen er dit jaar gepland staan in Amsterdam ArenA? Bekijk de eventkalender dan hier

Hotel Breukelen

Heeft u een evenement geboekt en zoekt u een hotel bij Amsterdam ArenA? Bekijk dan de mogelijkheden bij Van der Valk Hotel Breukelen. U kunt van onderstaande faciliteiten profiteren én in de buurt overnachten van Amsterdam ArenA. Hotel Breukelen biedt al de volgende faciliteiten:

  • Divers kameraanbod: van comfortabele kamers tot aan ruime suites met bubbelbad,
  • Een groot restaurant, inclusief Live Cooking,
  • Uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffetten
  • Gratis toegang tot de wellness-ruimte met zwembad
  • Treinstation op slechts 2 minuten loopafstand
  • Gratis parkeren

Uitgaanstips

Bent u benieuwd naar de activiteiten in de buurt van het hotel? Naast Amsterdam ArenA bevindt Hotel Breukelen zich op slechts 13 minuten afstand van Utrecht, ideaal voor een dagje shoppen. Verder kunt u (elektrische) fietsen huren en de mooie omgeving verkennen. Bekijk ook onze regionale informatie voor de aankomende evenementen en de leukste uitgaantips in de buurt.