Vier kerst bij Van der Valk Hotel Breukelen!

Vanwege de Covid-19 maatregelen is ons kerstaanbod dit jaar anders dan anders. Wij hopen u met ons kerstdiner arrangement te mogen ontvangen voor een veilige en warme kerst in Van der Valk hotel Breukelen. Wij bieden u 's avonds een feestelijk kerstdiner aan in een van onze restaurants waarna u heerlijk kunt blijven slapen in ons hotel. De volgende ochtend kunt u feestelijk genieten van een uitgebreid kerstontbijt.

Voor onze kleine gasten is er een kids kerstmenu samengesteld, kidshoek met bioscoop aanwezig, een overvloed aan zoetigheden en zelfs de kerstman komt op bezoek!

Reserveer hier het kerstdinerarrangement!

KERST @ HOME
Wilt u liever de Kerst thuis doorbrengen? Gelukkig hebben wij ook diverse opties om de Kerst thuis onvergetelijk te maken! 

Binnenkort presenteren wij u namelijk onze kerstbrunchbox en onze kerstdinerbox! Zo hopen wij ondanks dat wij minder mensen mogen ontvangen toch iedereen een echte Van der Valk kerst te bieden, gewoon lekker bij u thuis.

Blijft u of een van uw geliefdes vanwege gezondheidsredenen thuis deze kerst? Dan zou de Van der Valk cadeaukaart het perfecte cadeau zijn.

*Voor alle reserveringen houden wij de RIVM richtlijnen aan met betrekking tot maximale (tafel) capaciteit