Vier kerst bij Van der Valk Hotel Breukelen!

Vanwege de Covid-19 maatregelen is ons kerstaanbod dit jaar anders dan anders. Wij hopen u met dit aanbod te verrassen en u tegelijkertijd een veilige warme kerst te kunnen bieden.

Wij bieden u een verrassend maar vertrouwd 4-gangen Kerst keuzemenu aan met ook een speciaal kids kerstmenu. Daarnaast bieden wij u ook een uitgeserveerde Kerstbrunch of Kerst High tea aan. Maak de kerstdagen helemaal compleet met een kerstarrangement zodat u na het diner niet naar huis hoeft en de ochtend kunt afsluiten met een uitgebreid kerstontbijt. 

Ook presenteren wij u binnenkort onze kerstbrunchbox! Zo hopen wij ondanks dat wij minder mensen mogen ontvangen toch iedereen een echte Van der Valk kerst te bieden, in een van onze restaurants of gewoon lekker bij u thuis.

Voor onze kleine gasten is er een kidshoek met bioscoop, een overvloed aan zoetigheden en zelfs de kerstman komt op bezoek!

Reserveer!

Blijft u of een van uw geliefdes vanwege gezondheidsredenen thuis deze kerst? Dan zou de Van der Valk cadeaukaart het perfecte cadeau zijn deze kerst!

*Voor alle reserveringen omtrent brunch, High tea en diner houden wij de RIVM richtlijnen aan met betrekking tot maximale (tafel) capaciteit

 

Uitgeserveerde Kerstbrunch