Vier kerst bij Van der Valk Hotel Breukelen!

Dit jaar organiseren wij een 4 gangen keuze diner, brunch & live cooking buffet op 25 en 26 december. We kijken ernaar uit om u tijdens de kerstdagen weer te mogen verwelkomen! Reserveren is gemakkelijk en eenvoudig online mogelijk, vanwege de grote belangstelling werken wij niet met een wachtlijst.

In verband met het overweldigende aantal reserveringen is de Kerstbrunch voor beide dagen inmiddels helemaal volgeboekt. Ook het Kerst Live Cooking buffet is al bijna volgeboekt. U kunt de laatste beschikbare tijden online vinden als u uw reservering probeer te maken. 

Het is vanaf nu mogelijk om via deze pagina online een tafel te reserveren!

25 & 26 december

Kerst Brunch (VOL)

Beleef dit jaar een bijzondere Kerst bij Van der Valk Hotel Breukelen. Laat u verrassen door het gevarieerde aanbod van feestelijke heerlijke gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal kidsbuffet en entertainment!

Vier dit jaar Kerst in stijl met een feestelijk en culinair 4-gangen keuzediner in het sfeervolle restaurant. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, het samenzijn en de gezelligheid tijdens de feestdagen.

Het Live cooking kerstbuffet vindt plaats in ons Live Cooking restaurant. U bent met de hele familie welkom om in ons buffet restaurant met luxe open keuken te komen dineren. Onze chef-kok bereidt samen met het keukenteam a la minute de heerlijkste en feestelijkste gerechten voor u.

Wilt u voor een groep reserveren groter dan 20 personen dan kunt u per e-mail uw aanvraag sturen naar feestdagen@breukelen.valk.com of u kunt het aanvraagformulier invullen. Vanwege de drukte kan het wellicht enkele dagen duren voor u iets hoort.

Voor groepsreserveringen zullen wij u 1 december vragen om een vooruitbetaling.

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet.