wat te doen

utrecht

De 112,32 meter hoge Domtoren is de hoogste kerktoren van Nederland en het hoogste gebouw van Utrecht!

Utrecht Craft Beer Tours is ontstaan vanuit een passie voor bier, opgezet door lokale ondernemers. Zo zijn er in de afgelopen jaren in Utrecht veel nieuwe hopspots opgedoken, deze ontdekkingstocht is en gaat natuurlijk per fiets, the only way is the "Dutch Way". Craft Beer is hot en biedt een unieke ervaring voor de echte bierliefhebbers, je moet het eens geprobeerd hebben en zeker in Utrecht! 

Utrecht staat bekend om de prachtige historische binnenstad met haar prachtige grachten, mooie architectuur, verrassende museaen het diverse cultuuraanbod. Het is een stad die geliefd is om te wonen in de nabijheid van de natuur, omringd door water. 

Simulator

Formule 1

Wil jij net als F1 coureur Max Verstappen racen op het circuit? Dat kan bij The Official F1 Racing Centre in Utrecht door middel van geavanceerde racesimulatoren. De speciale effecten als wind, rook en force feedback zorgen voor de ultieme beleving. Laat jouw ervaring vastleggen op video of laat live verslag doen van de race!

Lasergamen in de grootste lasergame arena van Nederland doe je bij de Kartfabrique in Utrecht! Ruim 900m2 speelruimte en ongekend veel mogelijkheden! Combineer het met karten en je hebt je dagje uit zo gevuld! 

In het cellencomplex van de Kartfabrique stellen 38 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Welkom in Prison Island!

Met topsnelheid over de langste kartbaan van Nederland? Dat kan bij de Kartfabrique in Utrecht!