GEERTJE'S HOEVE

Geertje’s Hoeve maakt het boerenleven beleefbaar voor jong en oud. Op deze gezellige boerderij met geiten en varkens, eigen kaasmakerij, boerderijwinkel en lunchrestaurant kunt u heerlijk een gehele dag vertoeven. Knuffel met de verschillende boerderij dieren, maak een ritje op de pony of voer de geitjes. Bij Geetje's Hoeve is het elk seizoen een feest op de boerderij. 

Restaurant Geertje's Hoeve

De voormalige stal op de boerderij is omgebouwd tot een heerlijk restaurant met een landelijk karakter. Tijdens uw bezoek aan de boerderij kunt u terecht voor lekkere lunchgerechten en pannenkoeken. Lunch met een boerenkarakter. Er is een speelhoek voor kinderen, een leestafel en een spelletjeskast. Met een lekkere kop koffie is het ontspannen op het boerenterras!

Weg met de kids arrangement

Wilt u uw verblijf met de kinderen combineren met een bezoek aan deze gezellige boerderij? Boek dan het weg met de kids arrangement voor een compleet verblijf. Met een overnachting in 2 deluxe kamers met tussendeur inclusief bezoek aan Geertje's Hoeve en uitgebreid ontbijtbuffet, is dit een perfect arrangement voor het hele gezin. Na een dagje geitjes voeren kunnen de kinderen terug op de hotelkamer druk aan de knutsel. In het arrangement zit een Toekan-to-do knutselpakketje inbegrepen. En uiteraard kan een plons in het zwembad niet ontbreken! 

Direct aanvragen!