Golfbanen in de buurt van Breukelen

Houd u er van om een balletje te slaan? Wij hebben een lijst met golfbanen voor u gemaakt in de omgeving van Hotel Breukelen.

Golfclub De Haar 
Op 6 kilomter afstand van Hotel Breukelen ligt Golfclub De Haar, gelegen naas het indrukwekkende Kasteel De Haar. Het terrein is gevarieerd begroeid en 78 hectaren. De baan heeft 9 holes en een slope rating van 136 en de par is 72. Er zijn korte en lange holse waarbij de plaatsing van het tee shot en de benadering van de greens belangrijk zijn. Course management is vereist. Als mooiste hols wedijveren op dit moment de 6e en de 8e. De 6e is een par 3 over water, de 8e is een par 4 met aan het eind prachtig zich op Kasteel de Haar.

Golfclub Old Course Loenen
Op 7 kilomter afstand van Hotel Breukelen ligt Golfclub Old Course in Loenen aan de Vecht. Het is een oer-Hollandse polderbaand met glooiende fairways met heuveltjes en diverse waterpartijen. De baan kent 9 uitdagende oles met A- status. De moeilijkheidsgraad wordt bepaald door de smalle holes in combinatie met wind, waterpartijen en verradelijke rough.

Golfpark Wilnis
Op11 km afstand in De Ronde Venen bevind zich golfpark Wilnis. Een prachtige 18 holes polder golfbaan met 9 holes par 3 baan met oefenfacilititen zoals driving range, putting- en chippinggreens en clubhuis.