See & Do bij Van der Valk Breukelen

ontdek onze omgeving

Wandelen

Route

De Vechtstreek met rivier de Vecht en haar eeuwenoude buitenplaatsen, landgoederen, kastelen, buitenhuizen, tuinen en theekoepels is prachtig om in te wandelen. Maak mooie wandeltochten langs het water of geniet op een van de gezellige terrassen in Zuilen, Maarssen, Brekelen of Nigtevecht.

Huur een (elektrische) fiets voor een fietstocht in de prachtige omgeving van ons hotel in Breukelen. Fiets langs de Loosdrechtse plassen of door de bosrijke buurten. Bij de receptie vindt u allerlei schitterende fietsroutes.

E-chopper

Huren & route

Huur een e-chopper en ontdek de mooie groene omgeving. Tour langs de pittoreske plaatsen aan de Vecht en de molens. Bij ons krijg je diverse tips voor leuke routes. Waar je ook voor kiest, met onze e-choppers wordt het altijd een fantastische dag! 

Huur een sloep en verken de Loosdrechtse plassen!

Bekijk hier voor alle leuke activiteiten in en rondom Breukelen!

Activiteiten

Kids activiteiten

In en rondom ons hotel is er van alles te doen voor onze kleinste gast!

Dagje weg

Dagje Utrecht

De stad van de welbekende Domtoren en de centrale ligging. Voor ieder wat wils en binnen 20 minuten bent u in de binnenstad!

Voor u het weet staat in in hartje Amsterdam, ontdekt u de negen straatjes of mooie musea! Ga het ontdekken en verwonder u!