amsterdam

ziggo dome

Bent u op zoek naar een hotel dichtbij de Ziggo Dome?

Combineer dan een concert in de Ziggo Dome met een overnachting in Van der Valk Hotel Breukelen. Profiteer van de mogelijkheid om gratis te parkeren bij het hotel. Binnen 15 minuten rijden bent u bij de Ziggo Dome! Kiest u ervoor om met het openbaar vervoer te gaan? Dan bent u binnen een paar minuten lopen van het hotel bij het treinstation met een rechtstreekse verbinding naar de Ziggo dome. Geniet na het concert van een heerlijke overnachting in een van onze comfortabele hotelkamers en zorg dat u niets vergeet met onze inpaklijst.

 

Dineren bij Hotel Breukelen

Mocht u voor het concert nog willen dineren, dan is dat bij Hotel Breukelen geen probleem! In het restaurant bent u van harte welkom om te genieten van de seizoensgebonden gerechten. Van 17:00 tot 21:30 kunt u plaatsnemen in het restaurant. Daarnaast beschikt het hotel over een Live Cooking restaurant waar u op zondag kunt genieten van diverse warme en koude gerechten. Het hotel ligt vlakbij de Ziggo Dome en is daarom de ideale locatie om een diner te combineren met een concert.

Bekijk hier onze menukaarten.

 

Heeft u een concert op de planning?

Of bent u van plan om kaartjes te kopen voor uw favoriete artiest? Dan kunt u met een Ziggo Dome Deal bij Hotel Breukelen inclusief overnachting en uitgebreid ontbijtbuffet het perfecte uitje boeken. Het hotel ligt vlakbij de Ziggo Dome en is daarom ideaal te bereiken vanaf het hotel. Combineer uw concertbezoek met een verblijf bij Van der Valk Hotel Breukelen. Zo kunt u de volgende dag nog nagenieten tijdens het ontbijtbuffet in het restaurant. Heeft u vervolgens nog zin om te ontspannen na uw avond uit? Dan kunt u gebruik maken van de wellness en het zwembad van het hotel.

Boek hier uw Ziggo Dome Deal

 

Ziggo Dome

Concertagenda