Regionale informatie

Locatie

Amsterdam

Beleef de bruisende stad Amsterdam! Een smeltkroes van verschillende stijlen en culturen komen bijeen in combinatie met historie en architectuur. Met een bijzondere geschiedenis en een adembenemende grachtengordel zal je versteld staan van de stad! Bezoek musea, bekijk kerken, shop till you drop, kom bij op terrasjes en geniet van de verscheidenheid aan culturen en mensen.

Overnachting en diner

Op minder dan een half uur reizen van Amsterdam tref je stranden, duinen meren en molens. Hotel Breukelen is de perfecte uitvalsbasis om Amsterdam te bezoeken. Nog geen paar minuten van het Hotel ligt het station Breukelen met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam Centraal. Geniet van het gratis parkeren op Hotel Breukelen en bespaar jezelf het zoeken naar een parkeerplaats. Boek een overnachting of heerlijk diner in ons hotel. 

Arrangementen

Geniet van verschillende arrangementen die Hotel Breukelen speciaal voor u heeft samengesteld! Zo bieden wij het Weekend Weg Arrangement aan waarmee u er lekker tussenuit kunt om uitgebreid te winkelen of cultuur te snuiven of even heerlijk tot rust komen.

Weekend Weg Arrangement