Regionale informatie

Locatie

De Fabrique

Te midden van de weilanden tussen Utrecht en Amsterdam bouwde Ulbe Twijnstra in 1921 zijn lijnolie- en mengvoederfabriek. Dit was de start voor wat nu heeft geleid tot industriële activiteitenlocatie de Kartfabrique. Met karten, lasergamen en Prison Island staat de Kartfabrique garant voor de ultieme active game beleving. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het circuit, voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame arena met drie verdiepingen en voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er Prison Island.

Karten
De coureur in je komt naar boven als je op het 750 meter lange circuit rijdt. De karts verkeren altijd in topconditie en zijn gelijk qua snelheid en prestatie. Kortom: racen doe je bij de Kartfabrique!

Prison Island
Dit avonturenspel is de ideale mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In het cellencomplex zijn 24 cellen aanwezig met fysieke, technische en tactische opdrachten. Om de opdracht uit te kunnen voeren worden er groepen van drie tot vijf personen gemaakt. Verzamel jij genoeg punten om te ontsnappen uit Prison Island?

Lasergamen
Met drie verdiepingen is ons verlaten pakhuis de grootste lasergame arena van Nederland. Ga de strijd aan en versla het andere team!

Grand Café het Ketelhuis
In het hart van de Kartfabrique is Grand Café het Ketelhuis gevestigd. Op de kaart staan allerlei soorten dranken, lunch- en dinergerechten en bittergarnituren.

Vanaf Hotel Breukelen is De Fabrique makelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met uw eigen auto is het ongeveer 15 minuten rijden.

Arrangementen
Geniet van een onbezorgd weekend weg in een prachtige omgeving. Hotel Breukelen heeft speciaal voor u verschillende arrangementen samengesteld waarin dagjes uit goed te combineren zijn met heerlijke comfort die Van der Valk te bieden heeft. Bekijk ons complete arrangementen aanbod.
Ook kunt u genieten van een heerlijk diner in ons hotel.