Regionale informatie
Loosdrecht

Locatie

Loosdrecht

Hotel Loosdrecht

Van der Valk Hotel Breukelen ligt op steenworp afstand van de Loosdrechtse plassen. Hotels in deze omgeving zijn allemaal omringd door de prachtige natuur, zo ook Hotel Breukelen. Op zo’n 13km van het hotel, vindt u het dorp Loosdrecht. Hier kunt u een bezoek kunt brengen aan Kasteel-Museum Sypesteyn, een kasteel en museum ter nagedachtenis aan familie Sypesteyn. U kunt heerlijk wandelen en genieten in de tuin van het kasteel. Wilt de omgeving verkennen en vanuit het hotel op fiets naar Loosdrecht? Huur dan een fiets in het hotel. Loosdrecht ligt op 40 minuten fietsen van het hotel af, waardoor dit zorgt voor een heerlijk dagje uit. U fietst langs de Vecht en de plassen richting Loosdrecht. Een dag echt genieten!

Sloep huren

Liever het water van de Loosdrechtse plassen op? Kies er dan voor om een boot te huren! Bij ‘Korvet bootverhuur’ in Breukelen kunt u voor een dagdeel of gehele dag een sloep huren voor maximaal 8 personen. Vanaf Korvet Bootverhuur vaart u zo uit de haven door de prachtige trekgaten naar de Loosdrechtse Plassen of de Vecht. Geniet van het varen of meer aan op een eilandje. Na een dag varen keert u terug naar het hotel waar u kunt aanschuiven in het restaurant voor een heerlijke maaltijd.

Dineren

De chefs van Hotel Breukelen verwelkomen u graag in het sfeervolle hotel-restaurant. Geniet van heerlijke maaltijden en gezelligheid. Schuif aan binnen in het restaurant of neem plaats in het zonnetje op het terras. Hier kunt u ultiem genieten. Na een dag vol activiteit kunt u hier weer helemaal tot rust komen. Neem na uw lunch of diner plaats in de gezellige hotelbar en geniet van een drankje met een lekkere snack. Hotel Breukelen is de perfecte eindlocatie na een actieve dag in de prachtige omgeving.