Regionale informatie
Overvecht

Locatie

Overvecht

Hotel Overvecht

Bent u opzoek naar een comfortabel hotel vlakbij Overvecht? Overweeg dan om een overnachting te boeken bij Van der Valk Hotel Breukelen. Het hotel bevindt zich op 15 minuten rijden vanaf het Utrechtse Overvecht. Door deze korte afstand kunt u snel en gemakkelijk tussen het hotel en Overvecht reizen.

Fietsen

Bent u sportief of wilt u zoveel mogelijk van de omgeving verkennen? Dan kunt u ook op de fiets vanaf het hotel naar Overvecht. U kunt al binnen 45 minuten fietsen in de wijk zijn. Tijdens de fietstocht kunt u genieten van de prachtige natuur rondom Utrecht en Breukelen. Plan uw route langs de Vecht en geniet van het mooie uitzicht. Tijdens de route komt u door het dorp Maarssen, waar u een korte pauze kunt nemen voor een hapje en een drankje. Wilt u zelf uw fiets niet meenemen? Kies er dan voor om een fiets te huren in het hotel. Hiermee kunt u toch genieten van deze prachtige route naar Overvecht.

Diner

Wilt u na uw bezoek aan Overvecht nog genieten van een heerlijk diner? Het hotel beschikt over een luxe restaurant met een internationaal georiënteerde kaart. U kunt ervoor kiezen om uw hotelovernachting te combineren met een 3-gangen keuzediner. Hotel Breukelen biedt verschillende meerdaagse arrangementen aan waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor het Weekend Weg Arrangement. Dan overnacht u twee nachten in een ruime comfortabele hotelkamer en kunt u ‘s avonds genieten van het 3-gangen keuzediner. In alle arrangementen zit het uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet inbegrepen. Zo bent u ‘s ochtends ook voorzien van een heerlijke maaltijd.

Kom tot rust

Wilt u tot rust komen in het hotel na Overvecht te hebben bezocht? Hotel Breukelen biedt u luxe faciliteiten. Boek bijvoorbeeld een heerlijke behandeling in beautysalon ‘Beleef’. Of breng een bezoek aan de wellness, fitnessruimte of het binnenzwembad. U kunt dus zelf kiezen op welke manier u uw dag wenst af te sluiten. Het maakt niet uit of u voor zaken of voor plezier een bezoek brengt aan Overvecht, bij Hotel Breukelen kan iedereen genieten.