Regionale informatie

Locatie

Utrecht

Ontdek het kloppende hart van Nederland en geniet van alle activiteiten in en rondom Utrecht! De Domtoren en Domkerk van Utrecht zijn prachtige kerken en monumenten om te bezichtigen. Ook kunt u 1,5 uur varen via de Oudegracht en singels van Utrecht. Ontdek middeleeuwse panden, vaar door prachtige grachten, ervaar het grote aanbod aan winkels en geniet van de gezellige terrassen aan het water. 
Naast de stad is het gebied om de stad Utrecht prachtig om te genieten van een fietstocht of een wandeling door de bossen.

Overnachting en diner

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die Utrecht biedt. Geniet van een heerlijk diner en overnachting in ons hotel. Vanaf het hotel bent u binnen een paar minuten op station Breukelen met een rechtstreekse verbinding naar Utrecht Centraal. 

Arrangementen

Geniet van verschillende arrangementen die Hotel Breukelen speciaal voor u heeft samengesteld! Zo bieden wij het Weekend Weg Arrangement aan waarmee u er lekker tussenuit kunt om uitgebreid te winkelen of cultuur te snuiven of even heerlijk tot rust komen.

Weekend Weg Arrangement