Geen Valentijnsdag aanbod

Op dit moment hebben wij geen Valentijsdag aanbod. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen op dit gebied? Meld u aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

Valentijnsdag

De meest romantische dag van het jaar staat bijna voor de deur. 14 februari is de perfecte dag om samen met uw partner de liefde te vieren. Deze dag staat in het teken om degene waar u het meest van houdt, in het zonnetje te zetten. Zo kunt u uw partner natuurlijk op verschillende manieren verrassen met bijvoorbeeld bloemen of chocolade. Maar hoe romantisch zou het zijn als uw hotelkamer met rozenblaadjes is versierd en een doosje bonbons op het bed ligt? Dit klinkt als het ideale valentijnscadeau, vindt u niet?

Wilt u samen met uw partner genieten van een romantisch arrangement bij Van der Valk voor Valentijn? Dan kunt u bij Hotel Breukelen genieten van een romantisch verblijf! Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in het wellness-gedeelte van het hotel en kunt u in de Beauty Salon kiezen uit verschillende behandelingen. Zo wordt u samen heerlijk in de watten gelegd. De volgende ochtend kunt u aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Wilt u liever romantisch samen ontbijten in uw hotelkamer? Dan krijgt u voor een meerprijs uw ontbijt op bed geserveerd. Kortom, een perfect nachtje weg samen in een romantisch hotel voor Valentijn!

Bekijk het Romantische arrangement

Wilt u genieten van een romantisch diner samen met uw geliefde? Speciaal voor Valentijn biedt Hotel Breukelen een heerlijk Valentijnsmenu aan. Met uw partner kunt u genieten van een met liefde bereid menu. Zo heeft u de keuze uit heerlijke gerechten en wijnen samengesteld door de Chefkoks. Let op: Het Valentijnsmenu valt buiten het arrangement.

Binnenkort komt het Valentijnsmenu online