Feestzaal Hotel Breukelen

Organiseert u binnenkort een feest of receptie en bent u op zoek naar de ideale feestzaal in Nederland? Bekijk dan de mogelijkheden bij Van der Valk Hotel Breukelen. Het hotel beschikt over meerdere feestzalen die geschikt zijn voor groepen vanaf 40 personen. Het ervaren salesteam helpt u graag met de verdere organisatie van uw evenement.

Bekijk hier de arrangementen 

Arrangementen

Om het u makkelijker te maken biedt Hotel Breukelen twee standaard arrangementen bij een feestzaal aan. Voor een borrel kunt u kiezen voor het borrelarrangement, bestaande uit verschillende hapjes en inclusief een drankenarrangement. Voor een uitgebreider pakket kunt u gaan voor het feestarrangement, perfect voor bijvoorbeeld een feestavond. Wilt u liever zelf een arrangement samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Het salesteam helpt u graag verder door alle overige mogelijkheden met u door te nemen.

Ideale ligging en bereikbaarheid

De centrale ligging van Hotel Breukelen maakt het de perfecte keuze voor een feestzaal in Utrecht. Het hotel ligt aan de A2 tussen Amsterdam en Utrecht in en u kunt als gast gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel. Elektrische auto’s kunnen worden opgeladen aan de semi-snelladers op het parkeerterrein. Daarnaast beschikt het hotel ook over een van de grootste Tesla Superchargers locaties binnen Europa. U kunt uw Tesla opladen aan een van de 28 laadpunten van 120 kW. Voor gasten die met het openbaar vervoer reizen is het hotel ook goed te bereiken. Op 2 minuten loopafstand ligt treinstation Breukelen.

Interesse?

Heeft u vragen over het huren van een feestzaal in Van der Valk Hotel Breukelen? Of wilt u na het lezen van de mogelijkheden een aanvraag doen? Dit kan zowel online als telefonisch. Via dit formulier kunt u online de reserveringsaanvraag doen. Uiteraard is ons salesteam ook via e-mail sales@breukelen.valk.com en telefonisch 0346-26 58 88 te bereiken.