Receptie zaal

Bent u op zoek naar een locatie voor uw receptie? Een zaal in Hotel Breukelen is hiervoor de perfecte locatie. Het hotel is gelegen aan de A2, tussen Amsterdam en Utrecht, met het treinstation Breukelen op 2 minuten loopafstand. Een ideale ligging voor uw evenement. Vanaf 40 personen is het mogelijk een receptie te organiseren in één van de 22 moderne en luxe zalen van Hotel Breukelen. Wij helpen u graag bij het organiseren hiervan. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een van de arrangementen die bestaan uit verschillende hapjes en drankjes. Wilt u liever zelf uw assortiment samenstellen? Dat is zeker mogelijk. Het ervaren salesteam helpt u hier graag bij. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Arrangementen

Hotel Breukelen biedt u verschillende arrangementen aan voor in uw receptiezaal. Zo kunt u bijvorbeeld kiezen uit het borrel arrangement. Dit arrangement bestaat uit verschillende snacks en u kunt gebruik maken van een drankenarrangement vanaf 10 personen. U heeft hierbij de keuze voor een borrel van 1 tot 2 uur. Wilt u liever een uitgebreider arrangement? Kies dan voor het feestarrangement. Van 20:00 tot 1:00 uur wordt uw receptie in zaal verzorgd met amusehapjes en onbeperkte receptiedrankjes (exclusief buitenlands gedistilleerd). Mocht u graag zelf uw arrangement samenstellen of wenst u informatie over de verschillende opties te ontvangen? Neem dan contact op met ons salesteam voor alle mogelijkheden.

Overnachten na uw receptie

Wilt u volop kunnen genieten van uw avond? Boekt u dan een kamer in Hotel Breukelen en maak uw feest helemaal compleet. In de comfortabele hotelkamers kunt u heerlijk tot rust komen na uw receptie om de volgende ochtend aan te schuiven bij het luxe Live Cooking ontbijtbuffet. Zo maakt u uw bezoek aan Hotel Breukelen helemaal af.

Onze faciliteiten

Blijft u overnachten in het hotel en heeft u tijd over om te genieten van de overige faciliteiten? Dan nodigen wij u graag uit in onze wellness. Geniet hier van het zwembad, de verschillende sauna’s of maak gebruik van onze fitness.