Video Vergaderen

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Heeft u een vergadering op de planning staan maar niet iedereen kan komen? Vraag ons naar de onbegrensde mogelijkheden om uw bijeenkomst op een hybride vorm alsnog door te laten gaan.

Logitech Meetup
Maakt u gebruik van uw eigen platform (zoals Microsoft teams, Skype, Zoom, etc.)? maak dan gebruik van de Logitech Meetup toevoeging aan uw arrangement. Met deze optie kunt u:

  • Gebruik maken van uw eigen platform
  • Eenvoudig de ruimte in beeld brengen voor de kijkers op een andere locatie

Dit alles met hoge kwaliteit beeld en geluid! Deze optie is geschikt voor bijeenkomsten tot 10 personen op locatie. Het aantal gasten want online aanwezig is wordt bepaald door het gekozen platvorm.

Cisco TelePresence
Bent u met een groter gezelschap (tot 15 personen) en beschikt u niet over een eigen platform? Geen probleem, maak dan gebruik van deze optie. Hierbij wordt uw zaal voorzien van:

  • Video-conferentie set met camera en 55 inch LCD scherm
  • Online streamen tot maximaal 100 personen

Gasten kunnen vanuit huis inbellen, deze personen zijn dan te zien op het LCD scherm. De spreker kan zijn laptop aansluiten op het projectiescherm in de zaal, de presentatie is zowel in de zaal als thuis bij de gasten die inbellen te zien. Verder loopt de verbinding via een encrypted platform; de gasten die willen inbellen ontvangen een link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Video Conference op maat
Wenst u een hybride bijeenkomst te organiseren waarbij technische assistentie aanwezig is? Wij horen graag uw specifieke wensen om deze te vertalen naar een passende offerte. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Meerdere camera’s om verschillende hoeken of gasten in beeld te brengen
  • Technische assistentie aanwezig om het streamen uit handen te nemen
  • Externe sprekers laten inbellen
  • Naast streamen ook opnemen van uw presentatie
  • Meerdere zalen kijken mee naar de spreker uit 1 zaal
  • Chatfuncties voor live Q&A

Uw Presentatie in beeld met WebClip2go
Gaat u liever niet “live” maar wenst u wél uw presentatie op video te delen met uw doelgroep? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het opnemen van uw presentatie. In samenwerking met WebClip2Go kunnen wij een “mobile studio” plaatsen. U kunt hierbij gebruik maken van een standaard template, of deze zelf creëren. Sluit uw presentatie aan en neem zoveel video’s op als u nodig heeft.

De video is na het opnemen volledig van u en deze kan daarna gedeeld worden op een platform naar keuze. 

Benieuwd naar wat wij voor uw event kunnen betekenen? Neemt contact op met onze sales afdeling.