Hotels for trees

Hotels for Trees en Van der Valk hotel Breukelen werken samen! Vanaf 13 juni 2022 neemt Van der Valk hotel Breukelen deel aan het mooie project van Hotels for Trees. 

Hotels for Trees levert een hele mooie concrete bijdrage aan een groenere (hotel)wereld. Een hotelwereld waarin er één nieuwe boom geplant wordt voor iedere dag dat een gast ervoor kiest de kamerschoonmaak over te slaan.

Deze groene keuze is de volgende dag al op de website van Hotels for Trees terug te vinden en levert een directe bijdrage aan de bebossingsprojecten van partner Trees for All in binnen- en buitenland.

Hoe werkt het?

 

Stap 1:
Gasten boeken een meerdaags verbijf  (minimaal 2 nachten of meer) bij Van der Valk Hotel Breukelen.

Stap 2: 
Tijdens het verblijf hangen gasten een of meerdere dagen de unieke Hotels for Trees deurhanger voor middernacht aan de deurklink van de kamer.
Om het extra aantrekkelijk te maken krijgen hotelgasten die geen "Greenstay" vooraf hebben geboekt een korting van €2,50 per nacht naast dat er dan 1 boom wordt geplant! Hoe leuk is dat?

Stap 3: 
Op deze dagen slaan wij de kamerschoonmaak over en rapporteren het totaal aantal niet schoongemaakte kamers diezelfde avond nog in het portal van Hotels for Trees. 

Stap 4: 
Zodra de getallen zijn ingevoerd kan de door de gasten mogelijk gemaakte boom samen met alle andere bomen in de rapportage op de website van Hotels for Trees terug te vinden. 

Meer informatie en rapportages?

Boek hier je "Groene verblijf"

Bij het Greenstay 3=2 arrangement draagt u direct bij aan een groenere wereld via het bebossingsprojecten van Hotels for Trees!

Met het 3=2 arrangement kunt u 3 nachten komen overnachten voor de prijs van 2! Twijfel niet langer en boek nu om gebruik te kunnen maken van deze mooie aanbieding! Een comfortabele overnachting, voor een mooie prijs. Dit natuurlijk in combinatie met het uitgebreide ontbijtbuffet zoals u van Van der Valk gewend bent. 

In ruil voor extra korting krijgt u gedurende uw verblijf geen kamerschoonmaak. In de plaats daarvan worden er twee bomen geplant namens u. Hoe leuk is dat!

Reserveer hier