Huur een E-fatbike

Nieuw bij Van der Valk hotel Breukelen: de mogelijkheid om een e-fatbike te huren van KNAAP voor slechts €33,50 per dag (incl. verzekering).

Ontdek de prachtige omgeving van Breukelen en verken de natuur op een comfortabele en milieuvriendelijke manier met onze e-fatbikes. Of je nu een rustige rit langs de rivier wilt maken of de uitdagende paden van het nabijgelegen landschap wilt verkennen, onze e-fatbikes bieden je de perfecte manier om te genieten van onze omgeving.

Met een maximaal bereik van 45 kilometer, afhankelijk van de gekozen stand, en een maximale snelheid van tot 25 km per uur, kun je met gemak de afstanden overbruggen terwijl je geniet van het landschap om je heen. En het beste van alles? Voor deze fiets is geen helm nodig, dus je kunt direct op pad zonder je zorgen te maken over extra uitrusting. Heb je de maximale afstand gehaald is de e-fatbike nogsteeds te gebruiken als reguliere fiets om je reis af te maken.

Of je nu een ervaren fietser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit tijdens je verblijf bij Van der Valk Hotel Breukelen, onze e-fatbikeverhuur is geschikt voor iedereen. Geniet van de vrijheid om op eigen tempo te rijden en ontdek de schoonheid van Breukelen en haar omgeving op een e-fatbike van KNAAP.

ALLES OP EEN RIJTJE

* Huur een e-fatbike van KNAAP voor slechts €33,50 per dag.
* Maximaal bereik van 45 kilometer
(afhankelijk van de gekozen stand)
* Maximale snelheid tot 25 km per uur.
* Geen helm nodig voor deze fiets.
* Start reservering: 09:00, tot (uiterlijk) 22:00.
* Maximaal 1 volwassene + 1 kind (tot 15 jaar) per e-fatbike.
* Reserveren vanaf 18 jaar
(of 15 jaar onder begeleiding van een volwassene) 
* Maximaal gewicht 160KG
(bij maximaal gewicht neemt bereik af).

*reservering voor een e-fatbike, fiets en e-bike is enkel mogelijk i.c.m een hotel reservering. 

Verzekering:
Als gast moet u er rekening mee houden dat in geval van verlies of diefstal van de E-fatbike een eigen risico van €1.150,- van toepassing is. Echter, de huurprijs van €33,50 per e-fatbike is inclusief een verzekering van €3,50 per E-bike waarmee u het eigen risico verlaagt naar €350. Het is echter belangrijk op te merken dat deze regeling niet van toepassing is op schade aan derden; hiervoor is de huurder volledig zelf aansprakelijk.

Reserveren