Ontdek onze beste deals

Verrassend Vanzelfsprekend

Wilt u er even heerlijk tussenuit? Boek een van onze voordelige deals! Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Ons voordelige aanbod wisselt dus wacht niet te lang. Wist u dat wij een beste prijsgarantie geven? Grijp nu uw kans en boek een van onze mooie deals met flexibele annuleringsvoorwaarden. Wilt u er extra voordelig op uit? Boek onze non-refundable actie. Ideaal voor wie het al écht zeker weet!

Geniet nu voordelig van een nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Breukelen! Ontdek tijdens uw verblijf de prachtige fiets- en wandelroutes langs de Vecht en bewonder de vele kastelen en buitenplaatsen.

Voor wie het al écht zeker weet en er extra voordelig op uit wil biedt Van der Valk Hotel Breukelen de super deal aan! Ook inclusief een uitgebreid Van der Valk ontbijtbuffet. Geniet tijdens uw verblijf van de faciliteiten van het hotel, zoals de wellness of de hotelbar.

Tijdens de decembermaand is er elke dag genoeg te doen in de omgeving van Hotel Breukelen! Ontdek de vele markten en sfeervol verlichte straten in de dichtbijgelegen steden Utrecht en Amsterdam, of maak een winterse wandeling in de natuurrijke omgeving van het hotel.