Ontdek onze beste deals

Verrassend Vanzelfsprekend

Wilt u er even heerlijk tussenuit? Boek een van onze voordelige deals! Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald.Ons voordelige aanbod wisselt dus wacht niet te lang. Wist u dat wij een beste prijsgarantie geven? Grijp nu uw kans en boek een van onze mooie deals met flexibele annuleringsvoorwaarden. Wilt u er extra voordelig op uit? Boek onze non-refundable actie. Ideaal voor wie het al écht zeker weet!

Geniet nu voordelig bij Van der Valk hotel Breukelen! Een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijt à la Van der Valk stijl. Combineer uw overnachting met een bezoek aan de stad Utrecht of Amsterdam. Of blijf heerlijk in de buurt en ontdek de natuurrijke omgeving van Breukelen. Zien we u snel?

Voor wie het al écht zeker weet en er extra voordelig op uit wil biedt Van der Valk Hotel Breukelen de non-refundable superdeal aan! Ook inclusief heerlijk Van der Valk ontbijt. Geniet van de vele faciliteiten van het hotel zoals het zwembad, de wellness en de hotelbar. 

In de natuurrijke omgeving van Hotel Breukelen is er genoeg te doen voor jong en oud. U kunt via de receptie van het hotel een (elektrische-)fiets of elektrische scooter huren!Op deze manier kunt u genieten van de prachtige natuur. Rijd langs de Vecht en breng een bezoek aan de Loosdrechtse plassen, of rijd 1 van de samengestelde fietsroutes. Bij Van der Valk Hotel Breukelen vindt u alle opties voor een rustgevend verblijf