Ontdek onze beste deals

Verrassend Vanzelfsprekend

Wilt u er even heerlijk tussenuit? Boek een van onze voordelige deals! Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald.Ons voordelige aanbod wisselt dus wacht niet te lang. Wist u dat wij een beste prijsgarantie geven? Grijp nu uw kans en boek een van onze mooie deals met flexibele annuleringsvoorwaarden. Wilt u er extra voordelig op uit? Boek onze non-refundable actie. Ideaal voor wie het al écht zeker weet!

Geniet nu voordelig bij Van der Valk Hotel Breukelen! Een heerlijke overnachting inclusief het befaamde Van der Valk ontbijt. Combineer uw overnachting met een bezoek aan de stad Utrecht, Amsterdam of stap op de fiets en verken de directe omgeving.  

Voor wie het zeker weet en er extra voordelig op uit wil biedt Van der Valk Hotel Breukelen de non-refundable superdeal aan! Natuurlijk ook inclusief een heerlijk Van der Valk ontbijt. Geniet van de vele faciliteiten van het hotel zoals de wellness, het restaurant en de hotelbar.

Het wellnesscentrum beschikt over een heerlijke relaxruimte met ligstoelen rondom de open haard, een sauna en een stoomcabine. Na uw bezoek aan de sauna kunt u gebruik maken van een van onze regen- en/of stortdouches.