WELLNESS

Heeft u behoefte aan ontspanning en bent u op zoek naar een hotel met sauna? Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Breukelen bent u van alle gemakken voorzien. Zo kunt u als hotelgast een bezoek brengen aan ons wellnesscentrum. Hier kunt u na een lange dag weer opladen. Het wellnesscentrum beschikt over een heerlijke relaxruimte met ligstoelen rondom de open haard, een sauna en een stoomcabine. Na uw bezoek aan de sauna kunt u gebruik maken van een van onze regen- en/of stortdouches. Dagelijks geopend tussen 08:00 en 21:00, op vrijdag en zaterdag tussen 08:30 en 22:00.

 Maximaal 8 gasten in de wellness
Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan gezien laten wij maximaal 8 personen per 60 minuten toe in onze sauna's. Badkleding is gewenst maar niet verplicht van maandag tot en met vrijdag 17.00. Badkleding is verplicht vanaf vrijdag 17.00 tot en met zondag 22.00.

Reserveren
Om te verzorgen dat al onze gasten optimaal kunnen genieten van onze faciliteiten is reserveren verplicht. Voor het reserveren bij Valk Fit&Wellness verwijzen wij u door naar onze collega's, u kunt mailen naar wellness@breukelen.valk.com of bellen naar 0346 21 74 00.

*Let op: uitsluitend bereikbaar via een trap
*
*De faciliteiten zijn exclusief geopend voor hotelgasten met een overnachting & abonnementhouders.