WELLNESS

Heeft u behoefte aan ontspanning en bent u op zoek naar een hotel met sauna? Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Breukelen bent u van alle gemakken voorzien. Zo kunt u als hotelgast een bezoek brengen aan ons wellnesscentrum. Hier kunt u na een lange dag weer opladen. Het wellnesscentrum beschikt over een heerlijke relaxruimte met ligstoelen rondom de open haard, een sauna en een stoomcabine. Na uw bezoek aan de sauna kunt u gebruik maken van een van onze regen- en/of stortdouches. Dagelijks geopend tussen 08:00 en 21:00, op vrijdag en zaterdag tussen 08:30 en 22:00.

 

Maximaal 8 gasten in de wellness
In verband met de veiligheid van onze gasten laten wij maximaal 8 personen per 60 minuten toe in onze sauna's. In deze ruimte gelden aangescherpte maatregelen voor reiniging en hygiëne. 

Reserveren
Om ervoor te zorgen dat al onze gasten optimaal kunnen genieten van onze faciliteiten is een reservering verplicht. Voor het reserveren van de Wellness, het zwembad en onze Fitness verwijzen wij u door naar onze collega's van de Wellness via: 0346 21 74 00

 *Let op: uitsluitend bereikbaar via een trap **De faciliteiten zijn exclusief geopend voor hotelgasten met een overnachting & abonnementhouders.