WELLNESS

Bent u toe aan ontspanning en op zoek naar een hotel met sauna? Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Breukelen zult u van alle gemakken zijn voorzien. Als hotelgast kunt u een bezoek brengen aan ons wellnesscentrum, waar u na een lange dag weer helemaal kunt opladen. Het wellnesscentrum beschikt over een heerlijke relaxruimte met ligstoelen rondom de open haard, een sauna en een stoomcabine. Na uw saunabezoek kunt u gebruikmaken van onze regen- en stortdouches. Doordeweeks is het wellnesscentrum geopend vanaf 8.00 uur en in het weekend vanaf 9.00 uur. Van zondag tot en met donderdag sluit de wellness om 21.00 uur, en op vrijdag en zaterdag om 22.00 uur.

Maximaal 8 gasten in de wellness: Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten, laten wij maximaal 8 personen per 60 minuten toe in onze sauna's. Badkleding is gewenst, maar niet verplicht van maandag tot en met vrijdag 17.00 uur. Vanaf vrijdag 17.00 uur tot en met zondag 22.00 uur is badkleding wel verplicht.

Reserveren: Om ervoor te zorgen dat al onze gasten optimaal van onze faciliteiten kunnen genieten, is reserveren verplicht. Voor het reserveren bij Valk Fit & Wellness kunt u contact opnemen met onze collega's via wellness@breukelen.valk.com of bellen naar 0346 21 74 00.

*Let op: uitsluitend bereikbaar via een trap
**De faciliteiten zijn exclusief geopend voor hotelgasten met een overnachting en abonnementhouders.