Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Breukelen

Droom lekker weg

Slapen

Geniet van een gezellig gezinsverblijf bij Hotel Breukelen! Wij bieden verschillende opties voor gezinnen, waaronder onze luxe familie suite en diverse driepersoonskamers waar ook nog een peuter of baby comfortabel kan worden ondergebracht in een bijgeplaatst babybedje.

De New York familie suite is perfect voor gezinnen met maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen t/m 11 jaar. Het heeft een kingsize bed en 2 stapelbedden, elk voorzien van een TV. Ook hebben de kids een eigen wastafel in de badkamer.

Uiteten met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Leuke activiteiten in de buurt

Plezier

In de regio Breukelen is er een overvloed aan activiteiten voor onze jongste bezoekers. Voor de kleintjes is een uitje naar de Geertjeshoeve een aanrader, waar ze onder andere geitjes kunnen voeren en een ritje op een pony kunnen maken. Ook kunnen ze zich vermaken in het Nijntje Museum. Oudere kinderen kunnen avonturen beleven in de KartFabrique, een potje blacklight midgetgolfen in Loosdrecht, of alle fascinerende dieren ontdekken in Artis!