Van der Valk Breukelen

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten. Of u een duik wilt maken in het zwembad, uw auto wilt laden of gebruik wilt maken van onze fietsenverhuur, wij zijn u graag van dienst om uw verblijf onvergetelijk te maken!

HUUR EEN E-FATBIKE

een e-fatbike van KNAAP

Nieuw bij Van der Valk hotel Breukelen: de mogelijkheid om een e-fatbike te huren van KNAAP voor slechts €33,50 per dag (incl. verzekering).

Mini Market

Mini Market

In onze Mini Market vindt u een uitgebreid assortiment aan producten, zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Begin uw dag met een verkwikkende kop vers gezette koffie of kies uit ons assortiment aan verfrissende frisdranken. Heeft u trek in een lekkere hap? Wij bieden een scala aan heerlijke snacks en belegde broodjes om uw smaakpapillen te verwennen.

Valk Fit&Wellness

Wellness

Het wellnesscentrum beschikt over een relaxruimte met heerlijke ligstoelen rondom de open haard, een stoomcabine en een sauna. Na uw bezoek aan de sauna kunt u gebruik maken van een van onze stort- en/of regendouches. Zo kunt u als hotelgas helemaal opladen in het wellnesscentrum. 

Valk Fit&Wellness

Zwembad

Neem een verfrissende duik in ons zwembad! Het zwembad heeft een aangename temperatuur van 30 graden. Zo kunt u hier heerlijk ontspannen maar ook sportief baantjes trekken! U moet wel reserveren voordat u gebruik kan maken van het zwembad. 

Huisdieren in Hotel Breukelen zijn toegestaan, onder bepaalde voorwaarden. Huisdieren zijn in alle openbare ruimtes van het hotel en restaurant toegestaan, mits ze aangelijnd zijn. Als u wilt komen overnachten met een huisdier kan dan alleen op de standaard comfort kamer. 

Valk Fit&Wellness

Fitness

Wilt u sportief bezig blijven tijdens uw verblijf? Dat kan in ons fitnesscentrum, waar wij gratis fitnessfaciliteiten aanbieden, inclusief verschillende fitnessapparaten. U dient echter vooraf te reserveren vanwege het maximum aantal personen in de ruimte.

Verhuur & Routes

Fietsen

Komt u met de fiets? Dan vindt u hier diverse fietsroutes in de buurt van het hotel. Heeft u geen fiets bij u, maar zou u graag willen fietsen tijdens uw verblijf? Dan kunt u bij de receptie een fiets of e-bike huren!

Wilt u met het openbaar vervoer afreizen naar Van der Valk Hotel Breukelen? Hotel Breukelen ligt op 2 minuten lopen van NS-Station Breukelen en heeft een directe treinverbinding met Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. 

Vervoer

Taxi

Wilt u tijdens u overnachting gebruik maken van een taxi? Of wilt u weggebracht worden naar de luchthaven? Bekijk dan deze site. 

Tesla/laadpalen

Tesla/laadpalen

Komt u met een elektrische auto of tesla? Dan kunt u die opladen bij een van de oplaadpalen op het parkeerterrein. 

Valk Store

Valk Store

Heeft u zo lekker geslapen dat u het kussen of het dekbed mee naar huis wil nemen? Neem dan een kijkje op Valk Store, hier kunt u alles kopen om thuis ook heerlijk te slapen!