Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte restaurant

Restaurant Hotel Breukelen

Schuif aan in het sfeervolle à la carte restaurant van Hotel Breukelen. Wij zullen ons uiterste best doen om aan uw wensen gehoor te geven. Echter kunnen wij vooraf geen garanties bieden en kan het zijn dat uw voorkeur niet meer beschikbaar is. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Verfrissende drankjes, lekkere bites en het zonnetje dat schijnt; op ons terras is het goed toeven. Bij mooi weer serveren wij zowel ontbijt, lunch als diner buiten. Dat is nog eens genieten!

Maandag t/m Vrijdag:  06.30 - 11.00 uur 
Zaterdag t/m Zondag:  07.00 - 12.00 uur

Reserveren verplicht
Om de drukte op ons ontbijtbuffet te spreiden is reserveren voor ons ontbijtbuffet verplicht. Wilt u zeker zijn van uw gewenste tijd? Maak hieronder direct uw reservering.

De hotelbar is het kloppende hart van Hotel Breukelen en een geliefde plek voor onze gasten. De hele dag bent u hier meer dan welkom voor een kopje koffie, lunch, diner en natuurlijk gezellige borrel. Cheers!

Dagelijks geopend vanaf 09.00 uur 

kamer dineren

Dineren op de kamer

Knock knock, roomservice!

Geniet op uw kamer van de lekkerste gerechten uit ons restaurant. Zowel ontbijt, lunch als diner is gemakkelijk via onze webshop te bestellen en betalen.

Kies voor roomservice en wij zorgen ervoor tegen een kleine vergoeding dat uw gerechten naar de kamer worden gebracht.

Graag willen wij u erop attenderen dat wij de in room ontbijt, lunch en diner gerechten serveren in take-away materialen.

Eet smakelijk!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten