Live Cooking groepen

Wanneer uw groep uit meer dan 40 personen bestaat, bieden wij u de gelegenheid om te genieten van onze heerlijke gerechten in een zaal die zich vlakbij het buffet bevindt. Dit betekent dat u en uw gasten in een comfortabele en gezellige omgeving kunnen genieten van ons uitgebreide culinaire aanbod.

Onze live cooking ervaring biedt u de mogelijkheid om van dichtbij te zien hoe onze getalenteerde koks uw favoriete gerechten bereiden. Terwijl u zich bevindt in de aangrenzende zaal, heeft u nog steeds volledige toegang tot het buffet, waarbij alle gerechten en lekkernijen binnen handbereik zijn. Er is dus geen apart buffet in de zaal, maar u bent slechts een steenworp verwijderd van al het heerlijks dat wij te bieden hebben.

Het aparte zalenconcept stelt ons in staat om uw groep een exclusieve en intieme sfeer te bieden, waar u samen kunt genieten van het eten, het gezelschap en de ambiance. Het is een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren, een familiebijeenkomst te organiseren of een zakelijke groep te ontvangen met de garantie van uitstekende service en culinaire verwennerij.

Ons team staat klaar om uw groepsreservering te regelen en u te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring bij Van der Valk Hotel Breukelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw specifieke wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in onze aparte zaal voor een onvergetelijke brunch of live cooking evenement.

Neem contact op