Eten & Drinken

Live cooking tot 1 September gesloten

Met alle ontwikkelingen die momenteel gaande zijn is er besloten de jaarlijkse zomerstop van het live cooking buffet te vervroegen. Dit betekend dat het live cooking diner buffet gesloten zal zijn tot september. Alleen op deze manier kunnen wij de gezondheid van onze gasten volledig garanderen. 

Á la càrte dineren is momenteel mogelijk voor zowel hotelgasten als externe gasten. Hiervoor verwijzen wij u graag naar ons eten & drinken pagina

Wij hopen u vanaf september terug te zien in ons live cooking buffet restaurant! 

Live Cooking groepen

Geeft u een feestje of organiseert u een event? Voor groepen van meer dan 40 personen kunt u een aparte zaal reserveren. Uw gezelschap maakt dan ook gebruik van het gemeenschappelijke Live Cooking buffet.

Groepsreservering


Live Cooking prijs voor groepen

>> Volwassenen € 42,50
>> Kinderen 4 t/m 11 jaar € 20,00
>> Baby's en peuters gratis

Zaalhuur

Zaalhuur is in de prijs inbegrepen. U dineert in een eigen zaal maar maakt gebruik van het gezamelijke Live Cooking buffet.

Wilt u met uw gezelschap geen gebruik maken van het gemeenschappelijke Live Cooking gedeelte? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op


Openingstijden Live Cooking buffet restaurant

>> Vrijdag van 18:00 tot 22.00 uur (vanaf april) 
>> Zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur
>> Zondag van 17.00 tot 21.00 uur

Wilt u op een ander moment gebruik maken van ons Live Cooking restaurant? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op


Handig om te weten

Zomerstop van het reguliere Live Cooking aanbod in juli en augustus.

 

Reserveer nu voor uw groep!