Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

CULINAIRE BELEVING BIJ VAN DER VALK

Zondagsbrunch

Op zondagen verwelkomen we gezinnen in ons buffetrestaurant met open keuken, waar onze chef-kok en team à la minute heerlijke gerechten bereiden. Geniet van diverse gerechten, waaronder seizoensspecialiteiten, gegrilde vleesgerechten, warme en koude vleesgerechten, gerookte en warme visgerechten, luxe broodsoorten, zoete lekkernijen en een verrukkelijk dessertbuffet. Ook is er een speciale kinderhoek met mini-bioscoop. Inclusief vers gezette koffie, thee en vruchtensappen. 

12:00 uur - 15:00 uur

€37,50 Volwassene
€17,50 Kind van 4 t/m 11 jaar
Gratis Baby's en peuters

Op feestdagen en bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, kerstavond gelden afwijkende tarieven. Onze zomerstop is van van 8 juli 2024 t/m 8 September 2024.

Wanneer uw groep uit meer dan 40 personen bestaat, bieden wij u de gelegenheid om te genieten van onze heerlijke gerechten in een zaal die zich vlakbij het buffet bevindt. Dit betekent dat u en uw gasten in een comfortabele en gezellige omgeving kunnen genieten van ons uitgebreide culinaire aanbod.

Naast onze reguliere zondagsbrunch bieden we ook een heerlijke zondagsbrunch aan tijdens speciale feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Moederdag, Vaderdag en Kerst. Geniet van een uitgebreid assortiment tijdens deze bijzondere gelegenheden. Voor meer informatie over onze zondagsbrunch tijdens feestdagen, verwijzen we u graag naar de onderstaande link. Voor feestdagen gelden afwijkende tarieven.