Eten & Drinken

Van der valk diner

In ons gloednieuwe á la carte restaurant bent u van 17:00 tot 22:00 van harte welkom voor een heerlijk diner. Tijdens uw diner bij van der valk kunt u genieten van smakelijke gerechten uit binnen- en buitenland. Zo kunt u kiezen uit heerlijke vis- en vleesgerechten of aangepaste gerechten. Ook voor onze vegetarische gasten is er meer dan genoeg keuze. Ontdek nieuwe combinaties uit de lokale en internationale keuken, waar onze chef-koks klaar staan om alles met goede zorgen voor u te bereiden.

Er is natuurlijk ook aan onze jonge gasten gedacht. Speciaal voor deze kleine eters is er een kindermenukaart met avontuurlijke gerechten uit verschillende landen. Zo worden de kinderen uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu’s.

Menukaart

Live Cooking

Elke zaterdag en zondag kunt u komen eten bij ons Live Cooking dinerbuffet. Tijdens dit diner bij van der valk kunt u onbeperkt kiezen uit veel verschillende gerechten. Van verscheidene soorten vis- en vleesgerechten en salades tot overheerlijke seizoensgerechten zoals asperges en mosselen. Tijdens het Live Cooking buffet staan onze chef-koks voor u klaar om á la minute iets klaar te maken. 

Live Cooking met kinderen

Ook voor de kinderen is een Live Cooking diner bij van der valk Breukelen ideaal. De kinderen kunnen namelijk heerlijk smullen van hun eigen buffet en snacken uit de Timo Toekan Snackmuur. En om verveling te voorkomen kunnen de kinderen zelf koekjes bakken onder begeleiding van onze kok.

Aan het einde van uw diner kunt u nog even nagenieten met de heerlijkste zoetigheden tijdens een uitgebreid dessertbuffet. Wilt u met een groter gezelschap komen eten bij het Live Cooking buffet van Hotel Breukelen? In een aparte zaal kunt u ook genieten van het heerlijke buffet.

Live Cooking