Eten & Drinken

DINER BIJ VAN DER VALK

Als hotelgast kunt u genieten van een ouderwets uitgebreid diner bij Van der Valk Hotel Breukelen. Neem plaats in het ruime en sfeervolle restaurant of buiten in het zonnetje op ons gloednieuwe terras. 
Neem hier alvast een kijkje op de menukaart.

Menukaart

Momenteel is ons à la carte restaurant enkel geopend voor onze hotelgasten. Het is dus niet mogelijk om een reservering te maken zonder een overnachting.Vanaf 1 juni ontvangen wij ook weer heel graag gasten van buiten af. Wel is een reservering verplicht. 
Om te reserveren kunt telefonisch contact opnemen via; 0346-265888

Tijdens uw diner bij van der valk kunt u genieten van smakelijke gerechten uit binnen- en buitenland. Zo kunt u kiezen uit heerlijke vis- en vleesgerechten of aangepaste gerechten. Ook voor onze vegetarische gasten is er meer dan genoeg keuze. Ontdek nieuwe combinaties uit de lokale en internationale keuken, waar onze chef-koks klaar staan om alles met goede zorgen voor u te bereiden.

Er is natuurlijk ook aan onze jonge gasten gedacht. Speciaal voor deze kleine eters is er een kindermenukaart met avontuurlijke gerechten uit verschillende landen. Zo worden de kinderen uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu’s.

Openingstijden diner

Maandag t/m zondag van 17.00 tot 21.00 uur