Nieuwsblog gesloten

Op dit moment is onze nieuwsblog over het Corona virus en de maatregelingen hierin gesloten. Actuele informatie vind u per onderwerp op onze site of neem contact op met de receptie.

Het laatste Corona nieuws

Het Corona virus raakt ons allemaal, ook Van der Valk Hotel Breukelen. Via deze nieuws pagina willen wij u op de hoogte brengen van de nieuwe maatregelen die wij treffen rond de strijd tegen het Corona virus.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij uw vraag persoonlijk kunnen beantwoorden.

Update 11 mei 2020

  • Vanaf woensdag 13 mei 2020 is ons zwembad beperkt en alleen op reservering geopend voor hotelgasten. 
  • Vrijdag 15 mei 2020 zal ons restaurant heropend worden voor hotelgasten. Let op, de entree zal via het terras aan de voorzijde van het pand zijn. 
  • Maandag 18 mei 2020 zal onze lobby weer geopend worden voor hotelgasten.
  • Woensdag 20 mei zal de bar, het terras en het ontbijtbuffet voor hotelgasten weer geopend zijn.
  • Donderdag 21 mei openen wij Toekan To Go drive thru.
  • Maandag 1 juni is de heropening van ons zalencentrum voor groepen tot 10 personen.

Update 5 mei 2020
In verband met het coronavirus COVID-19 hanteert Van der Valk Hotel Breukelen aangepaste maatregelen. Vanaf 6 Mei a.s. zullen wij het bijgebouw van ons hotel weer openen voor zowel zakelijke als leisure hotelgasten. 
Onze horeca faciliteiten zijn gesloten zijn t/m 20 Mei a.s. voor gasten van buitenaf. 

Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij een aantal aangescherpte maatregelen in ons hotel. Klik hier voor meer informatie.

Update 4 mei 2020
Thuiswerken niet ideaal? Huur vanaf nu één van onze Deluxe kamers als flexplek en geniet van de rust, koffie en heerlijke snacks. Voor meer informatie klik hier

Update 8 April 2020
In samenwerking met Veiligheidsregio Utrecht en de GGD wordt Van der Valk Hotel Breukelen ingezet als opvanglocatie voor mensen die vanwege de coronapandemie in quarantaine moeten verblijven. Met name voor mensen die zelf geen mogelijkheden hebben om dat volgens de voorschriften en met de juiste zorg te doen. Hiermee worden de ziekenhuizen ontlast, zodat die de urgente patiënten en reguliere spoedzorg kunnen blijven verzorgen. 

Ons hotel zal vanaf vrijdag 10 april in gebruik worden genomen als zorglocatie. Het is niet mogelijk voor patiënten om zichzelf te melden op onze zorglocatie. Mensen met corona-gerelateerde klachten moeten telefonisch contact opnemen met de eigen huisarts of huisartsenpost.

Om ervoor te zorgen dat wij alle ruimte beschikbaar hebben voor de opvang en om zorgmedewerkers ongestoord hun werk te kunnen laten doen, is vanaf vrijdag 10 april ons volledige terrein gesloten. Alleen Tesla gasten kunnen tussen 7:00 uur en 20:00 uur het terrein op om de auto op te laden. 

De zorg voor (corona) patiënten bij Valk Hotel Breukelen wordt gecoördineerd door de Veiligheidsregio Utrecht en de GGD.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Update 31 maart 2020

Update 31 maart 2020
Door de verlengde richtlijnen vanuit de overheid hebben wij de volledige sluiting van ons hotel inmiddels verlengd tot 28 april. Alle boekers van de bestaande kamer- en tafelreserveringen worden persoonlijk benaderd om te verplaatsen of annuleren. --

Update 24 maart 2020
Het advies geldt: zo min mogelijk de deur uit. Maar voor alle uitzonderingen hebben we goed nieuws. Onze Tesla laders zijn bereikbaar. --

Update 23 maart 2020
Alle bijeenkomsten, samenkomsten en evenementen zijn tot 1 juni verboden op last van de overheid. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om alle bijeenkomsten, vergaderingen etc. te annuleren. Elke boeker wordt persoonlijk benaderd de komende dagen/weken. --

Update 19 maart 2020
Lieve gasten, helaas hebben wij moeten besluiten om het hotel te sluiten vanaf zondag 22 maart tot en met 6 april. Dit was een moeilijke beslissing aangezien wij als familiebedrijf nog nooit 1 dag dicht zijn geweest.

In de huidige landelijke situatie gaat nu de gezondheid van onze medewerkers, onze familie en van onze gasten voor. Alle kamers en zaal reserveringen die voor deze peiode nog in de boeken staan worden persoonlijk benaderd.

Mocht u vragen hebben blijven wij dagelijks bereikbaar. Wij hopen u snel weer te kunnen verwelkomen. #staysafe --

Update 18 maart 2020
In verband met de veiligheid van onze medewerkers accepteren wij op dit moment alleen hotelgasten die een kamer reservering hebben.

Daarnaast willen wij u vragen om uw betaling uitsluitend per pin te voldoen i.v.m. het Corona virus. Alvast bedankt voor uw medewerking. --

Update 15 maart 2020
Zoals u wellicht al heeft vernomen zijn ook ons restaurant en de hotelbar helaas per direct gesloten tot nader bericht. Dit in verband met het Corona virus en de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid.

Alle gasten die een tafel gereserveerd hebben staan zullen persoonlijk worden gebeld door onze receptie. Het hotel blijft geopend voor gasten die overnachten. Indien u bij ons overnacht bieden wij u roomservice aan. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen. --

Update 13 maart 2020
Omdat we graag willen dat onze gasten zich net zo comfortabel en veilig voelen als altijd, treffen wij extra maatregelingen om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken.

Al onze collega's werken volgens het protocol dat opgesteld is door Van der Valk Hotels & Restaurants en hebben aandacht voor persoonlijke hygiëne. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM en passen indien nodig dagelijks deze protocollen aan.

Ons a la carte resaurant is geopend, wij letten wel extra op de spreiding van de gasten, waardoor onze gasten verder van elkaar af zitten. --

Update 13 maart 2020
Beste gasten, in verband met de maatregelen die het kabinet neemt in verband met het Corona-virus hebben wij besloten om het Live Cooking buffet op de zaterdag- en zondagavond en de zondagsbrunch voor de gehele maand maart te annuleren. U zal persoonlijk door onze receptie gebeld worden over uw reservering. Uiteraard houden wij u op de hoogte! --