HOTEL MET ONTBIJT

Heeft u zin in een heerlijk ontbijt na een goede nachtrust? U bent van harte welkom om te overnachten bij Hotel Breukelen incl ontbijt. Of komt u bij ons ontbijten met het gezin of met zijn tweeën zonder een overnachting? Dagelijks opent Van der Valk Hotel Breukelen de deuren voor u om aan te schuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet restaurant. Let op: zonder hotel overnachting is een reservering voor het ontbijtbuffet verplicht

Het ontbijtbuffet van Hotel Breukelen bestaat uit diverse gerechten zoals roerei, american pancakes, krokante croissantjes, versgebakken broodjes uit de oven met verschillende soorten kaas en vleeswaren. Een lekker kopje koffie of thee, melk en verse vruchtensappen zijn bij het ontbijtbuffet inbegrepen. Zo kunt u bij Breukelen gemakkelijk uw ontbijt samenstellen. De keuze is aan u!

Hotel inclusief ontbijt

Bij Hotel Breukelen wordt er aandacht besteed aan dagverse producten en bieden wij voor ieder iets aan. Zo vindt u ook glutenvrije producten op het buffet. Daarnaast stemt onze keuken het ontbijt en andere gerechten af op het seizoen, waardoor u iedere keer geniet bij Van der Valk Hotel Breukelen.  

Wilt u graag de rust ervaren? In het hotel met ontbijt kunt u uw verblijf nog aantrekkelijker maken met een ontbijt op bed. Heeft u hier interesse in? Dan kunt u voor vragen over de roomservice terecht bij de receptie.

Hotel incl ontbijt

Van der Valk Hotel Breukelen biedt naast het ontbijtbuffet ook een lunch en diner. U kunt in de menukaart de culinaire gerechten zien die voor u worden bereid in onze keuken. Amuseer u in het stijlvolle en ruime restaurant, waar u terecht kunt zowel zakelijk als leisure.

Openingstijden ontbijt:

Maandag t/m vrijdag: 06.30 tot 10.30 uur.
Zaterdag en zondag: 07.00 tot 10.30 uur.

Reserveer een tafel

Prijs

Prijs: €16,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €8,50
Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Ontbijt op bed: prijs per persoon voor ontbijt €16,50 + €20,00 roomservice toeslag.