Reviews van Hotel Breukelen

Onderstaande reviews zijn verzameld via diverse beoordelingstools, zoals TripAdvisor en onze eigen after-stay mailingen. Deze mailings worden na het uitchecken naar de hotelgast verstuurd. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met het desbetreffende hotel. 

Zie onderstaand een aantal uitgelichte beoordelingen van onze hotelgasten.

"Prima uitvalsbasis" 4/5*****
Vaker verbleven in dit hotel. Promima plek als uitvalsbasis voor bezoek aan Amsterdam. OV om de hoek met goede verbinding. Fijne en schone kamers, prima restaurant en menukaart, goed ontbijt, prettig personeel. 

"Concert Blof" 5/5****
Prachtig Hotel - Fijne welness - Mooie kamer en badkamer goed bed - 's Avonds gegeten in het restaurant - zeer lekker - Fantastisch ontbijt waar er aan niks tekort was- zeer uitgebreid voor ieders wil - Gewoonweg een absolute aanrader

"Mooi hotel met geweldige service" 4/5*****
Mooie ruime kamer . Alles perfect schoon . We hadden een kamer in het bijgebouw met uitzicht op de vijver . Ondanks dat ze aan het verbouwen zijn is alles optimaal Het ontbijt is grandioos zelden een ontbijt zo compleet gehad als hier

"Nette kamers, sauna en goed ontbijt" 4/5*****
Ben er nu een paar keer geweest en ga er zo weer heen
Zit wel graag in het bijgebouw waar ook het zwembad , fitnis en sauna is
Ook voor masage behandelingen is het een zeer goed adres goede behandelingen voor een nette prijs (echt goed) 
En ook een zeer uitgebreid ontbijt is er aanwezig
Vlak bij de autobaan maar geen last van lawaai
Gewoon zeer goed mooi tussen Amsterdam en Utrecht

"Vriendelijk, snel en schoon" 5/5*****
De bediening en service was snel en vriendelijk. de kamer was zeer schoon. Eten was voortreffelijk en heerlijk geslapen. Deze locatie is perfect voor een snel bezoek aan Amsterdam, in ons geval voor een concert.

Benieuwd naar alle TripAdvisor-reviews? Bekijk deze hier