See & Do bij Van der Valk Breukelen

Ontdek de omgeving

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in de omgeving van het hotel? Zo kunt u  gaan bowlen, een museum bezoeken of de stad Woerden gaan ontdekken. Bekijk hier alle leuke activiteiten in en rondom Breukelen!

Voor u het weet staat u in hartje Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Hier kunt u van alles gaan ontdekken en beleven. Zo zijn er verschillende musea die u kunt bezoeken. 

Huur een (elektrische) fiets voor een fietstocht in de prachtige omgeving van ons hotel in Breukelen. Fiets langs de Loosdrechtse plassen of door de bosrijke buurten. Bij de receptie vindt u allerlei schitterende fietsroutes.

Met helmplicht

E-chopper

Huur een e-chopper en helm en ontdek de mooie groene omgeving. Tour langs de pittoreske plaatsen aan de Vecht en de molens. Bij ons krijg je diverse tips voor leuke routes. Waar u ook voor kiest, met onze e-choppers wordt het altijd een fantastische dag! 

Dagje weg

Dagje Utrecht

De stad van de welbekende Domtoren en de centrale ligging. Voor ieder wat wils en binnen 20 minuten bent u in de binnenstad!

Wandelen

Route

De Vechtstreek met rivier de Vecht en haar eeuwenoude buitenplaatsen, landgoederen, kastelen, buitenhuizen, tuinen en theekoepels is prachtig om in te wandelen. Maak mooie wandeltochten langs het water of geniet op een van de gezellige terrassen in Zuilen, Maarssen, Breukelen of Nigtevecht.

In de omgeving

Kasteel De Haar

Het grootste Kasteel van Nederland wacht op jouw bezoek. Vanaf Hotel Breukelen is het maar een klein kwartier rijden (met de auto) om naar dit mooie, historische erfgoed te gaan. Velen vinden het een betoverend mooie plek. Een echte aanrader dus! Meer weten? Klik op de onderstaande link!

Activiteiten

Kids activiteiten

In en rondom ons hotel is er van alles te doen voor onze kleinste gast! Ga naar de Simonehoeve in Volendam om te zien hoe kaas en klompen worden gemaakt, blacklight midgetgolven in Loodrecht, ga op avontuur in historisch park Archeon of ontdek het vogelrijk in vogelpark Avifauna!

Wilt u genieten van het heerlijke weer? Breng dan een bezoek aan de Loosdrechtse of Vinkeveense Plassen. Hier kunt u een boot huren en genieten van een mooie zomerdag!