See & Do bij Van der Valk Breukelen

ontdek onze omgeving

Bekijk hier voor alle leuke activiteiten in en rondom Breukelen!

23 & 24 april 2022 is het grootste kasteel van Nederland, kasteel De Haar eindelijk weer het domein voor de magie van Elfia. Twee jaar heeft het geduurd. Maar nu gaat het toch echt weer gebeuren. Het koninkrijk Elfia, het grootste outdoor kostuum evenement van Europa zal zich eindelijk weer plaats vinden.

Wandelen

Route

De Vechtstreek met rivier de Vecht en haar eeuwenoude buitenplaatsen, landgoederen, kastelen, buitenhuizen, tuinen en theekoepels is prachtig om in te wandelen. Maak mooie wandeltochten langs het water of geniet op een van de gezellige terrassen in Zuilen, Maarssen, Breukelen of Nigtevecht.

Huur een (elektrische) fiets voor een fietstocht in de prachtige omgeving van ons hotel in Breukelen. Fiets langs de Loosdrechtse plassen of door de bosrijke buurten. Bij de receptie vindt u allerlei schitterende fietsroutes.

E-chopper

Huren & route

Huur een e-chopper en helm en ontdek de mooie groene omgeving. Tour langs de pittoreske plaatsen aan de Vecht en de molens. Bij ons krijg je diverse tips voor leuke routes. Waar je ook voor kiest, met onze e-choppers wordt het altijd een fantastische dag! 

Huur een sloep en verken de Loosdrechtse plassen!

In de omgeving

Kasteel De Haar

Het grootste Kasteel van Nederland wacht op jouw bezoek. Vanaf Hotel Breukelen is het maar een klein kwartier rijden (met de auto) om naar dit mooie, historische erfgoed te gaan. Velen vinden het een betoverend mooie plek. Een echte aanrader dus! Meer weten? Klik op de onderstaande link!

Activiteiten

Kids activiteiten

In en rondom ons hotel is er van alles te doen voor onze kleinste gast!

Dagje weg

Dagje Utrecht

De stad van de welbekende Domtoren en de centrale ligging. Voor ieder wat wils en binnen 20 minuten bent u in de binnenstad!

Voor u het weet staat in in hartje Amsterdam, ontdekt u de negen straatjes of mooie musea! Ga het ontdekken en verwonder u!