Ontdek Breukelen en omgeving

Bekijk hier alle leuke activiteiten!

Make a strike!

Bowlen

Wilt u een avondje gezellig bowlen onder het genot van een hapje en een drankje? In de buurt van het hotel bevinden zich twee bowlingen om u avond compleet te maken. Het Bier, Bowlen en bittergarnituur arrangement is wellicht iets voor u, geniet van een heerlijk avondje uit!

Maarssen

SpaSereen

Stap binnen in een oase van rust en ontspanning in het hart van Maarssen: SpaSereen. Deze betoverende plek biedt een ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven en belooft een ultieme verwennerij voor lichaam en geest. Door de ligging aan het water, mooie tuinen en luxueuze faciliteiten, voelt u zich meteen ondergedompeld in een wereld van pure rust.

Verken Geertje's Hoeve, een beleefboerderij in Haarzuilens, Utrecht. Opgericht in 2014 door Rick en Anne, met het doel stad en platteland met elkaar te verbinden. Ontdek diverse dieren, een kaasmakerij, boerderijwinkel en het gezellige restaurant 'de lage hoeve'. Ervaar de authentieke boerensfeer en breng een bezoek aan Geertje's Hoeve!

Hole-in-one

Golfen

Zin om een balletje te slaan? Er zijn twee golfparken in de omgeving van het hotel, waar u gegarandeerd een leuke dag beleefd. Bekijk hier welke golfbanen er zijn en kies de perfecte voor u!

Het Vechtstreek Museum is gevestigd in Maarssen en richt zich op de geschiedenis en cultuur van de Vechtstreek. Het museum toont exposities over historische landhuizen, kunstwerken geïnspireerd door de regio, archeologische vondsten, lokale tradities en ambachten. Ontdek de geschiedenis van de regio en plan uw bezoek!

Niet ver van het hotel ligt de stad Woerden, die bruist van historie maar ook modern is. Bezoek het Stadsmuseum, ga lekker shoppen of proef lokale lekkernijen in cafés en restaurants. Verken per fiets de groene velden en rustige waterwegen in de omgeving. Kortom, er is genoeg te beleven in de stad Woerden en dus zeker een bezoek waard! 

Hollandse waterlinie

Fort Tienhoven

Het Fort Tienhoven, gebouwd tussen 1848 en 1850, was oorspronkelijk een verdedigbaar wachthuis dat later is omgebouwd tot een bomvrije kazerne. Nu is het fort aan de natuur overgelaten. Hoewel het niet toegankelijk is voor het publiek, is de omgeving regelmatig opgeknapt, waardoor het fort van buitenaf zichtbaar is. Het fort is gelegen langs een wandel- en fietspad. 

Ontdek het plezier van een Volkswagen busje of Kever huren en geniet van een ontspannen rit door de buurt. Deze klassieke voertuigen brengen nostalgie en stijl samen de tijdloze uitstraling maken uw rit schilderachtig en opvallend. Of het nu een gezinsuitje is of een solo-avontuur, een ritje met een Volkswagen busje of Kever staat garant voor een gedenkwaardige ervaring.