Eventlocaties

jaarbeurs utrecht

Openbaar vervoer

Als je vanuit het hotel naar de Jaarbeurs in Utrecht wilt reizen, heb je verschillende opties. Een van de handigste manieren is om gebruik te maken van het treinstation Breukelen, dat op loopafstand van het hotel ligt. Vanaf daar kun je de trein nemen naar Utrecht Centraal Station, dat op slechts enkele haltes afstand ligt. De treinreis duurt meestal niet langer dan 15 minuten, waardoor je snel en gemakkelijk op je bestemming bent.

Als je liever niet met het openbaar vervoer reist, biedt Van der Valk Hotel Breukelen ook de mogelijkheid om een taxi te nemen naar de Jaarbeurs. De receptioniste helpt je graag bij het regelen van een taxi, zodat je comfortabel en op tijd op je bestemming aankomt.

Kortom, Van der Valk Hotel Breukelen biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer naar de Jaarbeurs in Utrecht. Of je nu kiest voor de trein of taxi, er zijn verschillende opties beschikbaar om je snel en efficiënt naar je bestemming te brengen. Het personeel van het hotel staat altijd klaar om je te helpen met het plannen van je reis en het regelen van het vervoer, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je bezoek aan de Jaarbeurs.

 

Plan hier je trein met het openbaar vervoer

Avondje uit

jaarbeurs utrecht