dagje uit

amsterdam

Amsterdam: de bruisende hoofdstad van Nederland. Breng een bezoek aan het museumplein en ontdek musea als het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum of het Stedelijk Museum. Ga shoppen in de Kalverstraat of P.C. Hooftstraat of ontdek de stad vanaf het water tijdens een rondvaart.

In Amsterdam zijn verschillende musea die u kunt bezoeken, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh museum, het Anne Frank huis of het Stedelijk museum Amsterdam. Hierdoor is er wel een museum die aansluit bij u interesses! 

Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, ook wel de mooie erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Een prachtige stad om te ontdekken!

Openbaar vervoer

Bereikbaarheid

Door de gunstige ligging van ons hotel naast het treinstation staat u binnen 30 minuten in hartje Amsterdam. Dit is het makkelijkste om te doen, omdat de parkeerkosten erg hoog zijn in Amsterdam. In Amsterdam kunt u overal heen door middel van de metro of tram.