Zakelijk overnachten bij Hotel Breukelen

Voor zakelijke overnachtingen bent u bij Van der Valk Hotel Breukelen aan het juiste adres. Voor bedrijven die meer dan 50 kamerovernachtingen per jaar boeken bij Hotel Breukelen bestaat de mogelijk om een overeenkomst af te sluiten. Voor uw bedrijf wordt een eigen corporate portal ingericht, zodat u online reserveringen kunt maken tegen vooraf afgesproken kamerprijzen. 

Aanvraagformulier corporate overeenkomst

Direct online uw overnachtingen reserveren is heel makkelijk geworden met onze Corporate Portal. U kunt;

  • Direct uw overnachtingen boeken waarbij uw kortingsvoordeel direct is verwerkt in de kamerprijs.
  • U kunt zelf per boeking aangeven wat de betaalwijze van de boeking wordt. Doordat u dit zelf direct aangeeft bij het boeken hoeft u de betaalwijze niet nogmaals aan ons te bevestigen.
  • U ontvangt meteen een bevestiging van de boeking die u direct kan doorsturen naar degene die komt overnachten en u hoeft dus niet meer te wachten tot de boeking door ons is verwerkt.
  • U kunt zelf uw online gemaakte boekingen wijzigen of annuleren.
  • U heeft een online overzicht van actuele, historische en geannuleerde reserveringen.

Wilt u meer informatie over een Corporate Account? Neem vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar: OperationalManagerHotel@breukelen.valk.com

Naast een overeenkomst met Van der Valk Hotel Breukelen, kunt u ook een landelijke overeenkomst sluiten bij Van der Valk Hotels & Restaurants. Meer informatie hierover kunt u vinden op Valk Business

Heeft u al een Corporate Account? Log in in uw Corporate Account en beheer zelf op ieder gewenst moment uw zakelijke overnachtingen.

Inloggen in uw Corporate Account