Eten & Drinken

LUNCH VAN DER VALK

Lekker lunchen doe je bij Van der Valk Hotel Breukelen. Of u komt voor een lunch met familie en/of vrienden of een zakelijke lunch, de uitgebreide menukaart voor de lunch bij Van der Valk Hotel Breukelen is voor ieder type gelegenheid geschikt. Ideaal om op diverse momenten van de middag plaats te nemen in het restaurant.

Lunch bij Van der Valk

U proeft de liefde voor het koken van onze koks terug in de gerechten. Viermaal per jaar wisselen de gerechten op de menukaart. Ieder seizoen worden de nieuwe en beste gerechten uitgekozen en samengesteld. Kortom, bij Hotel Breukelen geniet u het hele jaar door van heerlijke gerechten.

Naast de à la carte menukaart, is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor het Live Cooking lunchbuffet. Hier vindt u diverse warme en koude gerechten, maar ook luxe broodsoorten met vers beleg zoals kaas en vleeswaren. Daarnaast staan er verschillende desserts en fruitsoorten bij het lunchbuffet om uw lunch goed af te sluiten. Met het Live Cooking lunchbuffet heeft u zelf de keuze om uw lunch samen te stellen en van alles een beetje te proeven.

U kunt genieten van uw lunch bij Van der Valk Hotel Breukelen in het ruime en sfeervolle restaurant. Het is ideaal voor iedereen die hier zakelijk of informeel wilt lunchen. Ook verwelkomen wij u graag voor een borrel of koffie met gebak. 

Bekijk de lunchkaart

Openingstijden voor een overheerlijke lunch

Voor een lunch bij Van der Valk bent u van harte welkom van 11.30 tot 17.00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Dan heeft u de mogelijkheid om een tafel te reserveren. Heeft u een allergie? Geen probleem, u kunt het doorgeven aan tafel of bij uw reservering.

Naast de lunch serveren wij ook een heerlijk diner. Bent u benieuwd?

Bekijk dan onze dinerkaart