Van der Valk Hotel Breukelen

Faciliteiten

Fietsen

Fietsenverhuur

Huur een fiets voor een fietstocht in de prachtige omgeving van ons hotel in Breukelen. Fiets langs de Loosdrechtse plassen of door de bosrijke buurten. Bij de receptie vindt u allerlei schitterende fietsroutes.

Diverse fietsen

In onze fietsverhuur hebben wij diverse (elektrische) fietsen van de hoogste kwaliteit. Daarmee kunt u allerlei Knooppuntenroutes afleggen vanuit ons hotel. U kunt de fietsroutes zelf samenstellen of de suggesties volgen.

Onderaan de pagina kunt u ons aanvraag formulier invullen. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk voor u in behandeling nemen. Let wel dat deze aanvraag afhankelijk van beschikbaarheid is. 

Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan contact op met onze receptie. *reservering voor een e-fatbike, fiets en e-bike is enkel mogelijk i.c.m een hotel reservering. 

Fietsarrangement

Wilt u deze zomer ultiem genieten van een overnachting inclusief fietshuur? Dan is het fiets arrangement bij Van der Valk Hotel Breukelen echt iets voor u. Fiets door de prachtige omgeving langs de Vecht en de Loosdrechtse plassen, direct om de hoek bij Hotel Breukelen. 

Bij het arrangement zit 1 dag fietshuur inbegrepen. U kunt uw eigen route bepalen of gebruikmaken van de knooppunten op de fietskaart die u ontvangt. Een verfrissend flesje water voor onderweg en u bent klaar om op pad te gaan. 

Fietsenstalling

Speciaal voor onze hotelgasten beschikken wij over een afgesloten fietsenstalling. Voor meer informatie kunt u hier terecht! 

In en om het hotel

  • Gratis parkeren
  • Fitness center (op reservering)
  • Wellness center (op reservering)
  • Zwembad (op reservering)
  • Sauna (op reservering)
  • À la carte restaurant
  • Hotelbar
  • Was- en stomerijservice

Route

Ontdek de prachtige omgeving van Hotel Breukelen met onze diverse fietsroutes. Bij de receptie kunt u een fietsroute verkrijgen, compleet met bijbehorende knooppunten en de bijbehorende afstanden in kilometers.

Boek een kamer