Faciliteiten

Hotel met fitness

Tijdens uw verblijf in Hotel Breukelen kunt u aan uw conditie werken of ontspannen in onze Wellness en het zwembad. In het Van der Valk hotel met fitness kunt u de calorieën van het ontbijt, de lunch of het diner verbranden in de fitnessruimte. Hier kunt u gebruik maken van verschillende cardio apparaten, dumbbells en krachtstations. Als hotelgast heeft u gratis toegang tot de fitnessruimte. In ons hotel met fitness vindt u een verwarmd binnenzwembad waar u baantjes kunt trekken of op de comfortabele ligbedden kunt ontspannen. In de wellness heeft u de mogelijkheid om tot rust te komen in de sauna, de stoomcabine of op enkele ligstoelen rondom een openhaard. Ook beschikt de wellness over twee regendouches en een stortdouche.

Hotel met fitness en zwembad

  • Elke dag geopend van 6.00 tot 21.00 uur;
  • Drie loopbanden, drie crosstrainers en drie fietsen;
  • Twee krachtapparaten met 30 verschillende oefeningen;
  • Setje dumbbells (tot 10 kg) en een workout-bank.

Als hotelgast maakt u gratis gebruik van de fitness, het zwembad en de wellness. Bent u geen hotelgast dan kunt u een abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot de fitnessruimte, het zwembad en de wellness.

Genieten van een beauty behandeling 

Bij schoonheidssalon ‘Beleef’ kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen zoals een manicure, pedicure, verschillende massages, gezichtsbehandelingen maar ook voor uw wenkbrauwen en wimpers. De schoonheidssalon is voor iedereen beschikbaar en reserveren is gewenst. U kunt boeken via wellness@hotelbreukelen.nl of telefonisch via 0346-217400.

Hier vindt u tevens ons wellness arrangement dat bestaat uit:

  • Een overnachting in een Deluxe kamer;
  • Een badjas (in bruikleen);
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet;
  • Gratis toegang tot ons wellnesscenter met zwembad, fitness en sauna en een massage of gezichtsbehandeling.

Overige openingstijden

De wellness is doordeweeks van 10.00 tot 21.00 uur geopend. Op zaterdag en zondag is de wellness geopend van 11.00 tot 21.00 uur.