Faciliteiten

Bijzondere maatregelen

Ons zwembad, fitness en sauna zijn per 15 december gesloten, i.v.m. de aangescherpte maatregelen. 

Bijzondere maatregelen

Vooraf reserveren verplicht 

De deuren van onze fitness en wellness faciliteiten zijn geopend voor onze hotelgasten. 

Om gebruik te maken van de fitness faciliteiten dient u vooraf een tijdslot van 45 minuten te reserveren. Bij het inchecken wordt u geïnformeerd over de beschikbare tijden en kunnen wij direct voor u een bezoek inplannen. In deze ruimtes gelden ook aangescherpte maatregelen voor reiniging en hygiene. 

Per tijdslot kunnen maximaal 4 gasten gebruik maken van de fitness faciliteiten op de 1e verdieping. U dient apart te reserveren voor de wellness faciliteiten. Reserveer dus op tijd om er zeker van te zijn dat u plek heeft!

  • De openingstijden voor de faciliteiten kunnen afwijken van de standaard openingstijden. 
  • De faciliteiten zijn exclusief geopend voor hotelgasten met een overnachting.
  • Uw tijdslot van 45 minuten is inclusief het aan en uitkleden, dus het gebruik van de kleedkamers.

Hotel fitness

Tijdens uw verblijf in Hotel Breukelen kunt u aan uw conditie werken of ontspannen in onze Wellness en het zwembad. In het Van der Valk hotel met fitness kunt u de calorieën van het ontbijt, de lunch of het diner verbranden in de fitnessruimte. Hier kunt u gebruik maken van verschillende cardio apparaten, dumbbells en krachtstations. Als hotelgast heeft u gratis toegang tot de fitnessruimte. In ons hotel met fitness vindt u een verwarmd binnenzwembad waar u baantjes kunt trekken of op de comfortabele ligbedden kunt ontspannen. In de wellness heeft u de mogelijkheid om tot rust te komen in de sauna, de stoomcabine of op enkele ligstoelen rondom een openhaard. Ook beschikt de wellness over twee regendouches en een stortdouche.

Openingstijden Fitness

ZwembadFitness en Wellness: zondag tot en met donderdag 9:00 uur tot 21:00 uur en vrijdag en zaterdag 9:00 tot 22:00

Hotel met fitness en zwembad

  • Drie loopbanden, drie crosstrainers en drie fietsen;
  • Twee krachtapparaten met 30 verschillende oefeningen;
  • Setje dumbbells (tot 10 kg) en een workout-bank.

Als hotelgast maakt u gratis gebruik van de fitness, het zwembad en de wellness. 

Genieten van een beauty behandeling 

Bij schoonheidssalon ‘Beleef’ kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen zoals een manicure, pedicure, verschillende massages, gezichtsbehandelingen maar ook voor uw wenkbrauwen en wimpers. De schoonheidssalon is voor iedereen beschikbaar en reserveren is gewenst. U kunt boeken via wellness@hotelbreukelen.nl of telefonisch via 0346-217400.