Maak uw verblijf extra bijzonder

Wilt u uw verblijf upgraden met een van deze extra's? Stuur een mailtje naar info@breukelen.valk.com o.v.v. uw reserveringsnummer.

Cava | €27.50
Begin uw verblijf bruisend met een fles cava. Wij zorgen dat de fles cava klaarstaat voor dat u aankomt! *Merk van de fles kan verschillen.

Pommery Brut Royal | 60
Wij zorgen dat de fles Pommery Brut Royal klaarstaat voor dat u aankomt!

Feestpakket | €15
Iets te vieren? Kies dan voor ons feestpakket! De slingers, ballonnen, Celebrations en de kaart zorgen voor een feestelijke aankomst in je kamer.

Badjas+slippers | €30 p.p (incl. borg)
Huur een zachte badjas en een set slippers voor slechts €10, met een borg van €20 per setje. Bij check-in ontvangt u uw badjas en slippers. Bij check-out kunt u deze eenvoudig inleveren bij de receptie voor teruggave van de borg, de slippers mag u houden. Onze suites zijn inclusief het gebruik van een badjas, voor een zorgeloos verblijf. Geniet van luxe en gemak met onze badjasservice.

Romantisch Arrangement | €15
Maak uw verblijf romantisch met ons romantische arrangement! Het bed is romantisch gedecoreerd met hartballonnen en verse rozenblaadjes van onze bloemist, chocolaatjes en een persoonlijk kaartje op je kamer. *Dit pakket kan tot uiterlijk 2 werkdagen voor aankomst geboekt worden.