Bijzondere maatregelen

Ons zwembad, fitness en sauna zijn per 15 december gesloten, i.v.m. de aangescherpte maatregelen. 

Zwembad weer open

Vooraf reserveren verplicht

Om te kunnen zwemmen dient u vooraf een tijdslot van 45 minuten te reserveren. U kunt vooraf een bezoek reserveren door contact op te nemen met de receptie.
Ook wordt u bij het inchecken geïnformeerd over de beschikbare tijden en kunnen wij direct voor u een bezoek aan het zwembad inplannen. In deze ruimtes gelden aangescherpte maatregelen voor reiniging en hygiene. 

Per tijdslot kunnen maximaal 8 gasten gebruik maken van het zwembad. Reserveer dus op tijd om er zeker van te zijn dat u een verfrissende duik kunt nemen in het zwembad. 

  • De openingstijden voor de faciliteiten kunnen afwijken van de standaard openingstijden. 
  • De faciliteiten zijn exclusief geopend voor hotelgasten met een overnachting.
  • Uw tijdslot van 45 minuten is inclusief het aan en uitkleden, dus het gebruik van de kleedkamers.

Van der Valk Hotel met zwembad

Tijdens uw verblijf bij Hotel Breukelen kunt u gratis gebruikmaken van ons verwarmde binnenzwembad. Het zwembad heeft een aangename temperatuur van 30°C. U kunt hier terecht om heerlijk te ontspannen of sportief een aantal baantjes te trekken! Rondom het zwembad staan een aantal comfortabele ligbedden om tot rust te komen. Kortom een hotel met zwembad in Nederland waar u prima kunt vertoeven!

Openingstijden zwembad

Zwembad, Fitness en Wellness: zondag t/m donderdag 09.00 - 21.00 uur  en vrijdag en zaterdag van 09:00 - 22:00uur. 

Het zwembad is gelegen in het wellness gedeelte, deze bevindt zich in het bijgebouw. Indien uw hotelkamer in het hoofdgebouw is gevestigd, kunt u het zwembad bereiken via een kleine oversteek, buitenom het hotel. 

Heeft u liever een kamer gelegen in het bijgebouw? Kies dan tijdens het boeken voor een van de onderstaande kamertypes!
- Deluxe kamer
- Superior kamer
- Wellness suite
- Royal suite

Hotel met zwembad in Nederland

Een hotel met zwembad is natuurlijk al ideaal voor een ontspannen nachtje weg. Maar naast een verwarmd binnenzwembad beschikt Hotel Breukelen ook over een eigen Wellnesscenter en Beauty Salon. In het wellnesscenter kunt u onder andere gebruik maken van de sauna, ruime stoomcabine en de relaxruimte met ligstoelen rondom een openhaard.

In beauty salon 'Beleef' worden de volgen de behandelingen aangeboden:

- Lichaamsmassages
- Gezichtsbehandelingen
- Manicure en pedicure
- Wimper- en wenkbrauwverzorging 

Fitness 

Bent u meer een sportief type? Wilt u naast een hotel met zwembad ook een uitgebreide fitnessruimte om aan uw conditie te werken tijdens uw verblijf? Dan kunt u als hotelgast gratis gebruik maken van onze fitnessruimte. Deze ruimte bestaat uit een mix van verschillende kracht- en cardiotoestellen.


Beauty Salon 'Beleef' heeft aangepaste openingstijden. Meer informatie over de openingstijden en de behandelingen vindt u terug op Beauty Salon ‘Beleef’

Al onze faciliteiten zijn alleen toegankelijk voor onze hotelgasten en abonnementhouders.