Faciliteiten

VAN DER VALK HOTEL MET ZWEMBAD

Tijdens uw verblijf bij Hotel Breukelen kunt u gratis gebruikmaken van ons verwarmde binnenzwembad. Het zwembad heeft een aangename temperatuur van 30°C. U kunt hier terecht om heerlijk te ontspannen of sportief een aantal baantjes te trekken! Rondom het zwembad staan een aantal comfortabele ligbedden om tot rust te komen. Kortom een hotel met zwembad in Nederland waar u prima kunt vertoeven!

Het zwembad is gelegen in het wellness gedeelte, deze bevindt zich in het bijgebouw. Indien uw hotelkamer in het hoofdgebouw is gevestigd, kunt u het zwembad bereiken via een kleine oversteek, buitenom het hotel.

Heeft u liever een kamer gelegen in het bijgebouw? Kies dan tijdens het boeken voor een van de onderstaande kamertypes!
- Deluxe kamer
- Superior kamer
- Wellness suite
- Royal suite

Hotel met zwembad in Nederland

Een hotel met zwembad is natuurlijk al ideaal voor een ontspannen nachtje weg. Maar naast een verwarmd binnenzwembad beschikt Hotel Breukelen ook over een eigen Wellnesscenter en Beauty Salon. In het wellnesscenter kunt u onder andere gebruik maken van de sauna, ruime stoomcabine en de relaxruimte met ligstoelen rondom een openhaard.

In beauty salon 'Beleef' worden de volgen de behandelingen aangeboden:

- Lichaamsmassages
- Gezichtsbehandelingen
- Manicure en pedicure
- Wimper- en wenkbrauwverzorging 

Wellness Arrangement

Wilt u twee dagen volledig tot rust komen en genieten van de wellnessfaciliteiten, het verwarmde binnenzwembad en beauty salon 'Beleef'? Dat kan bij Van der Valk Hotel Breukelen!

Boek hier het wellness arrangement

Fitness

Bent u meer een sportief type? Wilt u naast een hotel met zwembad ook een uitgebreide fitnessruimte om aan uw conditie te werken tijdens uw verblijf? Dan kunt u als hotelgast gratis gebruik maken van onze fitnessruimte. Deze ruimte bestaat uit een mix van verschillende kracht- en cardiotoestellen.

Openingstijden 
Zwembad en Fitness: 6.00 - 21.00 uur
Wellness: 10.00 - 21.00 uur  

Beauty Salon 'Beleef' heeft aangepaste openingstijden. Meer informatie over de openingstijden en de behandelingen vindt u terug op Beauty Salon ‘Beleef’

Al onze faciliteiten zijn alleen toegankelijk voor onze hotelgasten en abonnementhouders.