Hotel nabij Abcoude

Bij Van der Valk Hotel Breukelen, vlakbij Abcoude, staat gastvrijheid op één. Het hotel beschikt over een luxe hotelkamers, een à la carte restaurant, een live cooking restaurant, wellness en spa. Breng een bezoek voor een gezellige lunch of diner, overnacht in de luxe hotelkamers en kom tot rust in de spa.

Bezoek tijdens uw verblijf de bezienswaardigheden van de omliggende steden als Amsterdam, Utrecht en Hilversum te kunnen verkennen. Daarnaast kunt u ook een heerlijke wandeling of boottocht langs de historische rivier “De Vecht” maken. Geniet van het groen en bewonder de bijzondere landhuizen. Als u van historie houdt, dan is het een aanrader om de musea en monumenten in de omgeving te bezoeken.

Hotel vlakbij Abcoude 

Het van der Valk hotel vlakbij Abcoude heeft een groot aanbod aan stijlvolle hotelkamers en suites. Na een dag op stap te zijn geweest, kunt u tot rust komen in het ligbad of een film kijken op het flat screen tv. Indien u samen met het gezin er een nachtje tussenuit wilt, dan biedt het hotel vlakbij Abcoude familiekamers aan met connecting doors. Dit zijn twee hotelkamers naast elkaar met een tussendeur.

Laat u zelf ontzorgen en schuif in de ochtend aan bij het ontbijtbuffet. Bij het ontbijtbuffet vindt u versgebakken croissantjes en broden maar ook verschillende yoghurtsoorten en vers fruit. Ook voor de kinderen is er genoeg te vinden zoals chocopops of verse american pancakes.

Hotel Breukelen heeft tevens een ideale ligging aan de A2, tussen Utrecht en Amsterdam in, om een vergaderruimte te huren. De unieke en inspirerende vergaderruimtes beschikken over de benodigde technische apparatuur. Door het groot aantal vergaderruimtes, kunt u met verschillende grote gezelschappen terecht. Het hotel ligt op loopafstand van treinstation Breukelen en heeft voldoende parkeermogelijkheden voor uw gezelschap.