Hotel Breukelen, in de buurt van Jaarbeurs Utrecht

Centrale ligging in de buurt van Utrecht

Van der Valk Hotel Breukelen is dichtbij de Jaarbeurs in Utrecht. Het hotel heeft een centrale ligging langs de A2 en bevindt zich op enkele minuten vanaf station Breukelen. U bent vanaf Breukelen binnen een klein kwartier met de trein op het station van Utrecht Centraal. U loopt vanaf Utrecht Centraal zo het winkelcentrum van Hoog Catharijne in en bent u binnen een mum van tijd bij de Jaarbeurs. Wanneer u in Hotel Breukelen overnacht, kunt u gratis gebruik maken van de parkeermogelijkheden bij het hotel, op die manier ontloopt u de parkeerkosten van de Jaarbeurs.

Evenementen in de Jaarbeurs

In de Jaarbeurs Utrecht worden jaarlijks ontzettend veel beurzen, congressen, evenementen en vergaderingen gehouden. Bent u binnenkort op een event te vinden bij de Jaarbeurs? Maak er dan een compleet uitje van door het te combineren met een overnachting bij een hotel in de buurt van Jaarbeurs utrecht.

Bent u op zoek naar een locatie voor een evenement of vergadering? Bekijk dan de mogelijkheden van het vernieuwde zalencentrum van Hotel Breukelen.

Bekijk hier het zalenoverzicht

Kom tot rust in de wellness

Hotel Breukelen hotel beschikt over een eigen wellnesscenter met verwarmd zwembad en sauna. Hier kunt u lekker tot rust komen in de sauna na een lange dag op de Jaarbeurs. Sluit u de dag liever wat actiever af? Het is natuurlijk ook mogelijk om een aantal baantjes te trekken in ons zwembad of uw hoofd leeg te maken in de fitnessruimte.

Bekijk hier onze faciliteiten

Hotel nabij jaarbeurs utrecht

Wenst u voor of na uw bezoek aan de Jaarbeurs nog een hapje te eten? Ons hotelrestaurant is nabij jaarbeurs utrecht. Schuif aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet of reserveer een tafel in ons

Overnachten in een luxe hotel dichtbij jaarbeurs utrecht

Na een dagje struinen op de vakantiebeurs is het fijn om in een hotel te overnachten in de buurt van Jaarbeurs utrecht. In Hotel Breukelen kunt u bijkomen in een van onze luxe hotelkamers en kunt u de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijtbuffet! Ons hotel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en beschikt over verschillende luxe hotelkamers en vijf verschillende suites. In de suites kunt u uzelf nog een beetje extra verwennen met een eigen bubbelbad en/of sauna op de kamer.