Zalen

Meeting & Events

Met ons zalencentrum, met maar liefst 22 moderne vergaderzalen, boardrooms en twee centrale businesslounges, zijn alle aspecten aanwezig om uw event te laten slagen. Van der Valk hotel Breukelen biedt alle faciliteiten voor een geslaagd evenement ongeacht de grootte van uw gezelschap.
 
Om alvast een goede indruk te krijgen van ons zalencentrum kunt u hier onze 360º tour starten.

ONZE MULTIFUNCTIONELE ZALEN

Zalenoverzicht

Wilt u vergaderen in een geschikte moderne vergaderruimte? Bijvoorbeeld voor een vergadering, congresreceptie, borrel en feest? Van der Valk Hotel Breukelen is dé ideale locatie om een zaal te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk kiezen uit diverse vergaderarrangementen. Wilt u gebruik maken van hybride vergaderen? Ook dat is mogelijk!

Dankzij de centrale ligging aan de A2, tussen Amsterdam en Utrecht, is Hotel Breukelen de ideale plek voor het huren van een vergaderruimte. U kunt gemakkelijk en gratis parkeren bij het hotel.

Organiseer uw feest of receptie in een van onze zalen. U bent van harte welkom met uw groep vanaf 40 personen.

Meeting for Trees

Groen-vergaderen in Hotel Breukelen

Meeting for Trees

Hotel Breukelen werkt samen met "Meetings for Trees". Voor elk “groen” vergaderarrangement dat wordt geboekt, planten wij per twee personen een boom. Hiermee geven we bedrijven niet alleen de kans om bij te dragen aan een groenere planeet, maar ook om de CO2-uitstoot van hun bijeenkomst te compenseren.
Sluit je aan bij deze inspirerende groene beweging en organiseer je volgende duurzame vergadering bij Van der Valk Hotel Breukelen!

Live Cooking Breukelen

Live Cooking

Live Cooking Breukelen

Geeft u een feestje of organiseert u een event? Voor groepen van meer dan 40 personen kunt u een aparte zaal reserveren. Uw gezelschap maakt dan ook gebruik van het gemeenschappelijke Live Cooking buffet mogelijk voor brunch en diner.