Receptie zaal

Bent u op zoek naar een locatie voor uw receptie? Een zaal in Hotel Breukelen is hiervoor de perfecte locatie. Het hotel is gelegen aan de A2, tussen Amsterdam en Utrecht, met het treinstation Breukelen op 2 minuten loopafstand. Een ideale ligging voor uw evenement. Vanaf 40 personen is het mogelijk een receptie te organiseren in één van de 22 moderne en luxe zalen van Hotel Breukelen. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een van de arrangementen die bestaan uit verschillende hapjes en drankjes. Wilt u liever zelf uw assortiment samenstellen? Dat is zeker mogelijk. Ons salesteam helpt u hier graag bij. 

Arrangementen

Hotel Breukelen biedt u verschillende arrangementen aan voor in uw receptiezaal. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit het borrel arrangement. Dit arrangement bestaat uit verschillende snacks en u kunt gebruik maken van een drankenarrangement vanaf 10 personen. U heeft hierbij de keuze voor een borrel van 1 tot 2 uur. Wilt u liever een uitgebreider arrangement? Kies dan voor het feestarrangement. Van 20:00 tot 00:00 uur wordt uw receptie in zaal verzorgd met amusehapjes en onbeperkte receptiedrankjes (exclusief buitenlands gedistilleerd). Mocht u graag informatie over de verschillende opties ontvangen, neemt u dan contact op met ons salesteam.

Overnachten na uw receptie

Wilt u volop kunnen genieten van uw avond? Boekt u dan een kamer in Hotel Breukelen en maak uw feest helemaal compleet. In de comfortabele hotelkamers kunt u heerlijk tot rust komen na uw receptie om de volgende ochtend aan te schuiven bij het luxe Live Cooking ontbijtbuffet.

Onze faciliteiten

Blijft u overnachten in het hotel en heeft u tijd over om te genieten van de overige faciliteiten? Dan nodigen wij u graag uit in onze wellness. Geniet hier van het zwembad, de verschillende sauna’s of maak gebruik van onze fitness.