Hotel in het bos

Van der Valk Hotel Breukelen is gelegen aan de A2. Ondanks de locatie ligt het hotel midden in de natuur. Naast de vele fiets- en wandelroutes die u kunt bewonderen, vindt u in de omgeving Bos Over Holland. Op ongeveer tien minuten rijden bent u al vanuit het hotel in het bos. U parkeert uw auto op het parkeerterrein en kunt vervolgens lopend het prachtige landschap ontdekken. Het bos bevindt zich tussen de Vecht en het Amsterdamse-Rijnkanaal. Er is dus genoeg natuur om te ontdekken!

Op de fiets

Naast dat u met de auto naar het bos kunt rijden, kunt u er ook voor kiezen om de fiets te nemen. Op de fiets bent u binnen 15 minuten vanuit het hotel in het bos. Op deze manier pakt u dus gelijk al een stuk natuur mee. U kunt ervoor kiezen om langs het Amsterdam-Rijnkanaal of de Vecht te fietsen. Zo geniet u al van de natuur voordat u bij het bos ben aangekomen.

Fietsen huren

Niet uw eigen fiets mee maar toch gebruik willen maken van deze mogelijkheid? Dat is geen probleem! Bij Hotel Breukelen kunt u voor een mooie prijs een fiets huren voor de gehele dag. Bij de receptie kunt u een standaard of elektrische fiets huren. Zo kunt u zonder zorgen een dagje naar het bos, langs het water of richting één van de steden. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Diner

Als u terugkeert naar het hotel na in het bos rond gelopen of gefietst te hebben, kunt u genieten van een heerlijk diner. In het restaurant van het hotel vindt u verschillende seizoensgebonden gerechten die vers voor u worden bereid. Op die manier kunt u tot rust komen na een actief dagje uit. U kunt bijvoorbeeld er ook voor kiezen om een arrangement te boeken. Op deze manier combineert u uw overnachting direct met een luxe 3 gangendiner en een uitgebreid ontbijtbuffet. U kunt dan zonder zorgen optimaal genieten van uw verblijf in Hotel Breukelen.