Fietshotel

Van der Valk Hotel Breukelen bevindt zich in een prachtige omgeving waar u volop kunt genieten. Wilt u graag genieten van de natuur in een fietshotel in Nederland? Dan bent u hier op de juiste plek. Met verschillende routes en knooppunten vanuit het hotel, kunt u alle kanten op. U kunt uw eigen route bepalen of u kunt verschillende suggesties bekijken om de perfecte route samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een fietsroute langs de Loosdrechtse plassen of fiets richting Utrecht. Het fietshotel biedt u de optie om volledig te genieten.

Fietsverhuur

Van der Valk Hotel Breukelen is niet alleen de perfecte startplaats voor uw fietstocht, het is ook een hotel met fietsverhuur. Of u nu kiest voor een standaard fiets of toch liever gaat voor een elektrische, de mogelijkheden zijn er voor u. U kunt de fietsen een enkele dag of meerdere dagen huren. Vraag voor de mogelijkheden bij de receptie. Liever zelf uw eigen fiets meenemen? Deze kunt u veilig stallen tijdens uw verblijf in Van der Valk Hotel Breukelen. Uiteraard vindt u in de afgesloten fietsenstalling ook stopcontacten om de accu van uw elektrische fiets op te laden. Zo overnacht u zorgeloos met uw fiets in Hotel Breukelen.

Faciliteiten

Na een lange dag fietsen, kunt u helemaal tot rust komen in het hotel. Dit is mogelijk in ons Wellnesscentrum. Hiervoor dient u een reservering te maken. Neem plaats in de infrarood sauna waarna u een heerlijke duik kunt nemen in het zwembad. Na dit heerlijke rust moment, kunt u terecht in het luxe à la carte restaurant om te genieten van de verschillende gerechten. Na een heerlijke nachtrust in de comfortabele kamers van Hotel Breukelen, start u de dag goed met het uitgebreide Live Cooking ontbijtbuffet in de ochtend.