Luxe hotel Van der Valk Breukelen

Bent u op zoek naar een hotelovernachting om heerlijk te genieten en te ontspannen? Het viersterrenhotel Van der Valk Hotel Breukelen biedt ruime en stijlvolle kamers voor een uitgeruste en comfortabele nachtrust. Door de ideale ligging tussen Amsterdam en Utrecht kunt u op uw gemak de steden en bezienswaardigheden verkennen. Wij verwelkomen u graag in een luxe hotelkamer, waar u optimaal kunt genieten van de gratis extra faciliteiten, zoals het zwembad en de fitness- en wellnessfaciliteiten.

Luxe hotelovernachting in Breukelen

Het luxe hotel Van der Valk Breukelen beschikt over een ruim aanbod aan ontspanningsfaciliteiten. Heeft u behoefte om met het gezin weg te gaan? Dan bieden wij u een aantrekkelijke familiekamer, waar u kunt genieten van een overnachting samen met de kinderen. Wilt u gezellig weg met vrienden of een romantisch weekendje voor twee? Dan kunt u ook kiezen voor een luxe hotelkamer met bubbelbad. Wij willen ervoor zorgen dat u niets tekort komt en kunt genieten van alle luxe tegen een betaalbare prijs. 

Luxe hotelkamer in Breukelen

Maak een keuze uit een aanbieding of een arrangement van het luxe hotel Van der Valk Breukelen. Zo kunt u volop gebruik maken van de gratis faciliteiten. Kies een stijlvolle kamer uit om heerlijk te kunnen ontspannen en de omliggende steden en bezienswaardigheden te verkennen. Naast de hotelkamers kunt u ook onze beautysalon ontdekken, waar u een heerlijke lichaamsmassage, gezichtsbehandeling, manicure en pedicure kunt boeken. Daarnaast kunt u zich ook laten harsen. Bij beautysalon ‘Beleef’ kunt u voor alles terecht op het gebied van schoonheid. U kunt hier weer helemaal tot uzelf komen.

Boek een kamer en geniet van uw luxe hotelovernachting in Van der Valk Hotel Breukelen!

Boek een kamer