Van der Valk Hotel Breukelen

See&DO

kids activiteiten

Voor onze kleinste gasten

In de regio Breukelen is er een overvloed aan activiteiten voor onze jongste bezoekers. Voor de kleintjes is een uitje naar de Geertjeshoeve een aanrader, waar ze onder andere geitjes kunnen voeren en een ritje op een pony kunnen maken. Ook kunnen ze zich vermaken in het Nijntje Museum. Oudere kinderen kunnen avonturen beleven in de KartFabrique, een potje blacklight midgetgolfen in Loosdrecht, of alle fascinerende dieren ontdekken in Artis!

 

Het is de droom van alle mensen om te vliegen en bij City Skydive maken ze die droom waar! Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs, kun je een vrije val ervaren. Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt, maar dan zonder ook daadwerkelijk uit het vliegtuig te hoeven springen. Het unieke gebouw van City Skydive staat direct naast de snelweg, op 5 minuten rijafstand van hotel Breukelen. (mogelijk vanaf 6 jaar) 

In de oude fabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen. En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er Prison Island met 38 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en escaperooms dus.

Dierentuin in hartje Amsterdam

Artis

Artis is de oudste dierentuin van Nederland en ligt midden in Amsterdam. Er zijn historische gebouwen uit de negentiende eeuw en de dierentuin heeft nog steeds de sfeer van een wandelpark. 
ARTIS Royal Zoo in Amsterdam is een unieke en onvergetelijke ervaring die zowel kinderen als volwassenen zeker zullen waarderen!

Museum voor peuters en kleuters

Nijntje museum

Het nijntje museum is hét museum waar peuters en kleuters spelenderwijs hun wereld ontdekken.De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden.
Lijkt nijntjes huis op dat van jou? Kruip en klim door het huis en ontdek alle kamers, puzzel met taartjes en boterhammen, ga in bad met barbara beer, of stop nijntje in bed.

Gooi een strike

Bowlen

Op zoek naar een activiteit op met de kinderen te gaan doen? Ga een uurtje bowlen bij 1 van de bowlingbanen in de buurt! Er zijn twee bowlingbanen op een kwartiertje rijden van het hotel. 

Verken Geertje's Hoeve, een charmante beleefboerderij in Haarzuilens, Utrecht, opgericht in 2014 door Rick en Anne. Hier komen stad en platteland samen, met diverse dieren, een kaasmakerij, boerderijwinkel en het gezellige restaurant 'de lage hoeve'. Ervaar de authentieke boerensfeer bij Geertje's Hoeve!

Is het buiten slecht weer en willen jullie er toch even op uit? Kom naar de indoor Avontuurfabriek in Loosdrecht! Hier is van alles te doen met kinderen waaronder 3D Fluor midgetgolf met een betoverende onderwater wereld uitstraling. 

Historisch park

Expeditie Archeon

Wilt u op avontuur door de prehistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen? Ga dan met de kinderen naar museumpark Archeon! Hier kunnen de kinderen de geschiedenis ontdekken. Dit park is op ongeveer 30 minuten rijden vanaf het hotel te vinden.